Kyrvän imeminen omakanta espoo

Mahtavaa että Pasiradio on tulossa myös Kouvolaan! Kuinka varmaa sen toteutuminen käytännössä on? EetuHamalainen - Joulukuu 03, , Ja ihana huomata että pidätte lapsen terveydestä huolta eli lapsi sai kasvaa puhtaassa ja tipattomassa kohdussa ilman harmaata savua: Erittäin paljon onnea pienen pojan syntymän johdosta Pasille ja Tealle!

Siis minulta pääsi, aikuisena miehenä, puolesanne onnesta poru https: Siinä on, kaikessa positiivisuudessaan, koko loppuellämäksi projektia. Paljon onnea pienokaisen johdosta! Melkein 6 vuotta näitä sun touhuja seurannut ja ei ois uskonu että susta tulee vielä isukki! Onnea Pasille ja Tealle! Kuoppamäen Pieni mies https: Kiepukka - Joulukuu 06, , Videoiden teko ja radiot jatkuvat jokatapauksessa.

Meillä tulee nyt aika paljon noita vauva juttuja ja kyllä sekaan tehdään ruokavinkkejäkin. Ottakoot tosissaan jos joku ottaa evvk Sanomattakin on selvää että ihan pahimpaan trollaukseen ei liene sitten youtubessa aikaa. Katsotaan  ;D Nyt menee Viljo ykköseksi  ;. Nyt sun täytyy aikuistua, et ole enää yksin vastuussa vain itsestäsi, nyt olet isä. Me ollaan nyt viikolla 15, eli tulollaan on täälläkin. JäsenJii - Joulukuu 07, , Toivottavasti Pasi tajuaa asian riittävän aikaisin. Onnea kaikille kolmelle tasapuolisesti.

Eiköhän pasista hyvä isä tule ja hyvä päätös tuo etei kuvaa viljoa päättää sitten itse myöhemmin mitä tekee.

Metsienmies - Joulukuu 09, , Jos nukkuvat erillään on äidillä uni levollisempaa. Jormaa - Joulukuu 09, , JA vielä tähän lisätään kun katselin http: Aiemmin on ajateltu, että vauvan vieressä nukkumisen riskinä on äidin kierähtäminen unissaan vauvan päälle. Nykypäivän tutkimustiedon mukaan perhepeti on turvallinen paikka nukkua ja imetyksen kannalta hyödyllinen asia, jos seuraavat asiat ovat kunnossa: Jos vauvasi on keskonen tai syntynyt pienipainoisena, perhepedissä nukkumista ei suositella ensimmäisinä kuukausina.

Vauvan kanssa nukkuminen nojatuolissa tai sohvalla ei ole turvallista. Jos siis pelkäät nukahtavasi esimerkiksi imettäessä nojatuolissa, kannattaa tehdä sängystä turvallinen paikka vauvan kanssa nukkumiseen. Kauniita unia kaikille Kaikki perheet eivät koe perhepetiä toimivaksi ratkaisuksi. Joissain perheissä vain äiti nukkuu vauvan kanssa ja muut perheenjäsenet muualla.

Monissa perheissä toimii sivuvaunu: On myös perheitä, joissa hyvät unet takaa ainoastaan vauvan nukuttaminen toisessa huoneessa. Tärkeintä on, että jokainen perheenjäsen saa nukuttua niin hyvin kuin se pikkulapsiperheessä on mahdollista. Vauva-arjen huiskeessa päivänokosia saavat ottaa myös aikuiset.

Nukkumisjärjestelyillä on tapana muuttua vauvan kasvaessa, joten vauvan tottumisesta vieressä nukkumiseen ei ole syytä kantaa huolta.

Hah, hyvin vastasit ja  servasit "Jormaa" nimimerkin asia-artikkeleilla. D Oppiikohan ettei niitä väitteitä voi kaivaa ihan tyhjästä. Onko Viljolla tuo potkupuku? Kiepukka - Joulukuu 09, , Kun sanoit että editti ohjelma ei ymmärrä 4k: Lisenssi Adoben sivuilla maksaa e jostain muualta voi löytyä halvemmalla ;. NuuttiH - Joulukuu 12, , Niinhän se tahtoo viedä! NuuttiH - Joulukuu 13, , Tämänhän tietysti suurin osa vastaavista softista muutenkin osaa tehdä.

Tallentaa kerralla vaikka useampaankin formaattiin, vaikka ei kai sitä muita enää tarvitse kuin FLAC, jonka voi tarvittaessa kääntää lennosta lossy-muotoihinkin.

Tiedostojen nimeämiseen on sitten monenlaisia tapoja, voi ottaa tageista id3 ym suoraan tai pelkästään siivota tiedostojen nimiäkin.

Vaikea sanoa sen tarkemmin kun ei tiedä millaisessa muodossa nyt ovat, vai ovatko ihan sekaisin aikojen saatossa kertyneet.. Joutuu lähtemään tietokoneostoksille kun ei riitä potku enää katella Pasin 4K-videoita. Kyllähän tälläset 3 vuotta vanhat laitteet joutaakin jo SER-kierrätykseen. Mutta tuo haitta poistuu kun pistää laaduksi p tai p niin ei pätki ja kuvanlaatu on kuitenkin hyvä.

Viheraho - Joulukuu 18, , Nii 4k-viteot ja vähän muuallakin vaatinee sen SDXC-tyypin muistikortin. Tämä kannattaa katsoa  ;D http: Kiepukka - Joulukuu 19, , Niin eli oli ihan liian helppo  ;D On muuten tukevaa tekoa sysytyslangat tulee tuolta reikien läpi on väli levy joka estää kipinän menemisen viereiseen. Vastuslankaa saisi myös hiustenkuivaajasta Niissä on usein hyvää vastuslankaa, ja sopiva pätkä toimii vaikka 12V jännitteellä. Myös perus rautalanka toimii mutta tarvitsee paljon virtaa ja myös paksut johdot.

Sähkäle - Joulukuu 29, , Viime vuoden puolella se oli euroa. Kirjaat ylös kaikki ruuvit ja mutterit mitä olet saanut  ;D. Testasin tänään itsekkin tuota Pasin karkkien maistelu kikkaa ja voin suositella sitä kaikille ajattelin ostaa paljon kirpeitä remix karkkeja mutta ensin kävin maistamassa ja ei ollut kovin messevää joten ei tarvinnut ostaa turhaa paskaa kiitoksia Pasille maistelu vinkistä: Oliskohan keltainen rakennus tämä https: Tosta talousongelmia tulossa -videosta.

Oikeen munapäinen lääkäri voi ruveta kyseenalaistaa sun ajokorttia jos oot koko ajan hypoilla. Tämä nyt vaan, että tiedät. BadPete - Tammikuu 05, , Kela on asettanut normit sähkönkulutukselle per kuukausi. Tuo kelan sivuilta lainattua. Toimeentulotuki ohjeestaa kopioitu 1. Taloussähkö "Kelassa on asetettu taloussähkön käytölle valtakunnalliset, riittävän suurett normaalin kulutuksen mukaiset raja-arvot. Ne määräytyvät perheen henkilöluvun mukaisesti. Raja-arvot päivittyvät vuosittain indeksin mukaisesti ja riippuvat sähkön hinnankehityksestä.

Kyllä Pasista tulee loistava isä, tai onkin sitä jo. Toimit niin hyvin lasten kanssa: Olipa mukava kattoa ja kuunnella tuo "Olipa kerran Kunnon laatuaikaa lapsen kanssa. Ittellä on jo 5vuotias tyttö mutta taidanpa mennä tarinoimaan kanssa Kiepukka - Tammikuu 05, , Tuohan on ikävää kun koira tuhoaa tavaraa mikä ei tietenkään ole haluttua.

Sen voi välttää kehittämällä koiralle virikkeitä, jotka vien huomien ei tovotusta toiminnasta. Esimerkiksi koiralle voi jättää aktivointileluja, jotka eivät mene helpolla rikki.

Pienempi eli kynttilä lamppu on E14 ja normaali eli isompi on  E27 -kantamalli. Tuskin kiinnostanee, muttam kerroinoa silti. Ruuti on joko mustaa ja tumman harmaata hauhetta.

Delfin84 - Tammikuu 06, , Savi toimii tiivistystulppana ja pohjana. Padoissa pohjana ja painona. Roosalla on kyllä leluja, mutta nämä ei sallitut on kivempia ja jos virikkeillä tarkoitat ruokaa, niin toki annettaisiin luita ym.

Aika auttaa ja eipä toi niin karmeita tuhoja tee on pahemmastakin kuultu Tapiotyttö - Tammikuu 07, , Delfin84 - Tammikuu 08, , Olen katsellut muutaman Pasin videon, lapinreissut suht'ok mutta muuten ei jaksa katsella ja kuunnella kun pahimmillaan joka kolmas sana on yhtä kiroamista.

Myös poliiseilla teetetään hurjasti ylimääräistä työtä, kun heillä voisi olla tarpeellisempaakin kuin rahdata herraa tarkkuusalkometriin ja ottaa vastaan mitä ihmeellisimpiä "satavuotta vanhoja" rikoksien ilmoitteluja sekä pyytää poliisit paikalle milloin mihinkin dyykkausmestoille vain siksi että pyritään olemaan lain mukaan oikeassa?

No jokainen tavallaan eikä tästäkään tarvitse vetää kenenkään hernettä nenuun, sillä kaiken aikaahan toitotetaan että sananvapaus pitää olla, minäkin sanoin vain oman mielipiteeni, elikä siihenhän on oikeus kaikilla. Tapiotyttö - Tammikuu 08, , Eki - Tammikuu 08, , Tuo video on hyvä opetusvideo kaikille vanhemmilla.

Jos luet satuja, etkä yritä vaatia kävelemään, niin elo on vuoden kuluttua helppoa. Miksikö kun "Viljon" kanssa voi keskustella, niin kaikkien asioiden selvittäminen on helpompaa. Mieluummin ensin järkee päähän kuin järjetöntä kävelyä. Kansanviisaus pitää usein paikkansa, ”kieli jää jalan alle”. Jormaa - Tammikuu 08, , Viheraho - Tammikuu 08, , Se olisikin varmasti mielenkiintoista jos vetäisit kerran kunnon videon näistä hamijutuista, pistäisit jauhot suuhun juuri heille ketkä olevinaan ovat vaikka mitä, odottelen todella sitä tallennetta mielenkiinnolla ja varmaan moni muukin, tsemppiä vaan!

Eki - Tammikuu 09, , Mitäpä vittua, antaa niitten kaivella jos ei elämässä ole mitään muuta sisältöä, eipä tuossakaan Pasi oikein ollut muuta kuin asiallista asijata sinun puoleltasi, itse en millään löytänyt mitään keskustelua ham.

Sinun kommenttisi oli ihan asiaa, herranlestas sentään, että voiko yksi pieru sekoittaa jonkun mielen heh heh, esiintyyhän ne maailmantähdet televisiossa suomessakin mm housut kintuissa, esim: Robbie Williams puhumattakaan muista, ja kansa tykkää. Written by Ari Lehto Hits: Yksi hyvin tärkeä, mutta usein piiloon jäävä ryhmä ovat radioharrastajat.

Tässä yhteydessä radioharrastajilla tarkoitetaan henkilöitä jotka ovat tosissaan kiinnostuneita radioyhteyksien pitämisestä ja siihen liittyvästä tekniikasta joko lupavapailla tai luvan vaativilla radiolaitteilla. Tämä harrastajaryhmä, on sitten kyseessä ns. LA-harrastajat, PMR-harrastajat tai radioamatöörit ovat osoittautuneet erittäin tärkeiksi siinä vaiheessa kun vakava katastrofi syntyy.

Vaikkakin julkisuudessa ei asioita usein ole esillä, on radioharrastajilla ollut monessa katastrofissa avainasema viestiyhteyksien turvaamisessa kun kaupalliset- ja viranomaisverkot eivät ole toimineet. Japanissa tsunamin tuhottua kaikki muut yhteydet ja samalla vaurioittaen ydinvoimalaa vakavasti vuonna Internetissä tieto, oikea ja väärä, leviää nopeasti. Kuvia ja videoita on helppo ja nopea jakaa kaikkien katseltavaksi. Entä, jos itsekontrolli puuttuu ja jakaa erittäin huonoa makua edustavan kuvan tai videon ja tämän seurauksena yleistetään koko harrastaja ryhmä.

Youtube palvelussa on esimerkiksi erittäin huonoa makua  osoittava video jonka itse henkilö on palveluun laittanut.

Mitä tapahtuu harrasteemme arvostukselle jos laajemman yleisön tietoisuuteen tulee se seikka, että kyseinen henkilö on radioharrastaja ja vieläpä luvan omaava radioamatööri? Videon voi löytää youtube. Tosiaan karavaani kulkee ja antaa koirien haukkua. Niin ja tilaajaa, kohta se on täynnä! Tuntuu kuin joka viikko tulisi tilaajaa lisää. Löyty tollane statistiikkasaitti ja tosiaan yli tilaajaa lisää viikossa! Olen itse seurannut tätä https: Viheraho - Tammikuu 09, , Joskus olen kuullut että mainosten klikkaus auttaa.

Mulla kun on mainosten estäjäj Googlessa ja varsinkin Operan mainosten estäjä on aivan täydellinen, niin auttaako katselukerrat jotain. Tuli tosta mieleen kun rupesit tavaraa myymään että jos sulla olisi toimivaa la radiopuhelinta myydä ja sitten mulla olisi yksi LA joka vissiin kaipaisi kunnostusta tms.

Voisit tutkia että vieläkö se pelittäisi kun olisi kahdelle toimivalle LA lle käyttöä. Metsienmies - Tammikuu 12, , Olen huomannut että jossain videossa Pasi kertoo lahjoituksen verorajan olevan kolme tonnia, mutta muistelen uutisissa mainitun, että tänä vuonna se on jo suurempi. Olisko jo jopa 5 tonnia? Tämä siis kolmen vuoden aikana. Jos näin on niin muistakaapa jättää lahjoitus vaikka euroon, jotta ei Pasille tule veroseuraamuksia.

Viheraho - Tammikuu 16, , Toisaalta mieli tekisi tumpata koko eteläsuomen kattava radioverkko joten kait se on alettava sen eteen työtä tekemään. Etkö vois rahoittaa Pasiradion toimintaa youtube kanavan mainos tuloilla? Liityt vaikka Splayhin ja ohjaat tulot Pasiradion tilille sitten kirjoitat joka videon tietoihin että "Tämän kanavan mainostuloilla rahoitetaan Pasiradion toimintaa.

NuuttiH - Tammikuu 17, , Huomasin nyt taas videoita katsoessani, että virittelet taas radioasemia. Kuinka laajalla alueella Pasiradio tulee kuulumaan ja kuuluuko myös Tampereella? Ja millaiset lähetysajat tulee olemaan? Sitäkin pohdin, että joudutko maksamaan jotain maksuja Digitalle ja paljonko ylipäätään radion pitäminen kustantaa?

Ja vielä yksi kysymys joka ei mitenkään aiheeseen liity: Enoleulkomaalainen - Tammikuu 17, , Huomasin uuden videon jossa Pasi kertoi menneensä naimisiin. Onnea Pasille ja Tealle, sekä tietysti myös Viljolle! Muutenkin tuntui nyt kaikki asiat olevan erinomaisen hyvin: D Tosin olin huomaavinani jotain ironiaa tuossa videossa, toivottavasti naimisiinmeno on totta? Ei millään pahalla,ketä enää kiinnostaa tällaiset radio ohjelmat,missä höpistään pelkkää paskaa,no ehkä rahtarit kuuntelee ja ehkä minä olen vanha näille ohjelmille jonnethan näille soittelee.

Tämä on sitten minun mielipiteeni. Jos joskus rahoitusta jostain sattuu tulemaan Tampereen asemaa varten, Haulitorni Tampereella on melko korkea ja siellä toimii tälläkin hetkellä yksi radioasema. Viheraho - Tammikuu 17, , Mutta voi Pasi mitä teit.

Ajattelin tässä joulun aikoihin ehdottaa oikein juhlavien häiden viettoa. Ajattelin osallistua kustannuksiin ja jos saan siellä video kuvata vapaasti niin paremmalla korvauksella.

Jos vaikka vielä moista puuhaat, parasta olisi saada tieto ainakin 4 kk aiemmin ja minulle sopii parhaiten tiistai, keskiviikko ja torstai päivät. Meillä on samannäköinen vempain jossa on pari halogeenipoltinta sekä himmennin. Himmennin on sellainen kiinalainen halpa musta rasia siellä valaisimen sisällä. Heti kun laittaa töpselin seinään nousee HF-häiriöt tasoon S9 ja kusoilu loppuu siihen.

NuuttiH - Tammikuu 18, , Ei siellä mun tietääkseni mitään sääntöjä ole että millaista sisältöä pitää tehdä, niillehän on tärkeintä että tulee lisää kanavia toimintaan mukaan. Luulen että sun näyttökerroilla tulee varmaan e kuukaudessa hyvällä tuurilla ;. Jouman - Tammikuu 18, , Katsoin videota Helsingissä tavaroita hakemassa Ite olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja olen miettinyt kolme vuotta selviytymisuunnitelmaa ja yritän sitä vielä toteuttaa ja valmistella.

Alkoi Suomen meno näyttää silloin heikolta ja nyt se on vielä heikommalla tasolla. Itellä on rajoittanut suunnitelmaa tää Suomen joustamaton pyrokratia ja paprerityötä joutuu seuraavaks käräjäoikeuteen vetää kun ei oo oikein muuta vaihtoehtoa kumota viranomaisen päätöstä. Sitäkään ei tarvis tehdä, jos vaan kaikki noudattaa lakia.

Lakia kun voi jokainen monella omalla tavalla tulkita niin tää loppu tulos. Viranomainen joka pystyy kumoamaan päätöksen ei pysty auttamaan minua esteellisyyssyistä. Tämä viranomainen oli selvittänyt kolleegaltaan asiaa ja tässä yks suomen laitos tukitsee lakia omalla tavallaan ja käyttää väestörekisteritietoja väärin.

Luulisin, että nykyinen hallitus rakentaa itselleen selviytymisuunnitelmaa. Siksi se vaan näyttää niin tyhmältä, mutta hyvin ne on valmistelleet kaikki. Sipilä rahoittaa sukulaisia ja Anne Berner rakentele itselleen väyläyhtiötä, joka saa suoria tulon siirtoja autoilijoilta berner kuvailee hanketta.

Tässä vaiheessa se on valton yhtiö. Historian suurin mullistus auton keksimisen jälkeen on tämä. Hän sanoi, että hän on perheyrittäjänä aina puolustanut omistajuutta Suomessa.

Tää on lopputulos, kun kokoomusrouva on keskustassa säätämässä. Kohta se onkin niin, että hän omistaa väylät. Väyläyhtiöön tulee sitten varmaan virkamiehiä ja johajua on pakko olla. Se on ihan pimeä suunnitelma, jos siihen syvemmälle tutustuu. Tyhmille ihmisille kaikki tälläinen uppo ja hyvältä kuulostaa ainakin vaikeassa talous tilanteissa, ,un just on polttoaineveroa nostettu.

Tarkoitus on avata väylät kilpailulle ja markkinoille, kuten on muillakin aloilla tehty aikanaan vaikeiden päästösen alla berner kuvailee mm. Voi vaan kuvitella tämänkin lopputulosta. Ei mee kauaankaan, kun väylät omistaa ulkomaalainen sijoitusyhtiö. Onko tässä Suomessa enään mitään järkeä. Kokoomus hämmensi ihan tarpeeks viimehallituksessa ja sama jatkuu keskustan varjolla. Jami - Tammikuu 20, , Nii Windows Liven tuki on loppu: Viheraho - Tammikuu 22, , NuuttiH - Tammikuu 25, , Asensin uusimman version koneelle, ihan hyvin pelittää saa viestit luettua ja uusia kirjoitettua.

Nykyään voi asennella myös lisäosia en muista pystyikö ennen, mutta on ainakin parempi kuin se Liven sähköposti ja toimii myös tarvittaessa Linuxilla ;. Katsoin videon perussuomalaisten ehdokkuudesta. Yli puol vuotta sitten myös kyselin päästä persujen ehdokkaksi kuntavaaleissa omaan kylääni, mut empä ole jaksanut nähdä vaivaa siihen enempää. Pieni piiri siellä hyväksyy keskenään ehdokkaat, joiden naamat pääsee taululle eli ovat ehdokkaana. Siis nää mainokset, joita kaduille taas tulee. Ei sinne kaikki pääse edes vaikuttamaan asioihin.

Oman kylän tulos on melkein ennakolta arvattavissa. Surin puolue Keskusta, Kokoomus Tollasen asetelman uskallan sanoa. Persut seilannut siinä puolessavälissä demareiden kanssa kokoomuksen jälkeen. Vanhukset sai jo kyytiä kodeistaan tälläkaudella, kun pitää tehdä niitä säästöjä. Oletko miettinyt kuinka nimesi voisi vaikuttaa politiikkaan pääsemiseen? Onko se sitä kuuluisaa rasismia, josta nämä siellä eduskunnassa ovat puhuneet.

Nimi ei saisi vaikuttaa työpaikan saamisessa, vaikka nimi olisi allahu akbar. Se on rasismia, jos tätä ei oteta töihin. Eduskunnassa epäilivät ulkomaalaisten huonoon työllistymiseen tätä, että Suomalaiset menevät ohi. Jami - Helmikuu 01, , Viheraho - Helmikuu 01, , Naiset tuppaavat vetämään herneet nokkiinsa "pienistäkin" asioista.

Kuten videolla "kuinka lepyttää nainen, kun mies tekee hankintoja? Kun nainen tekee hankintoja esim. Tai saa toki vetästä herneet, jos puoliso antaa siihen luvan.

Eläköön eriarvoisuus parisuhteessa  ;D. Tuossa kun katselin viimeisintä videota, missä Pasi kyseli Aerialin antennia, niin tuli mieleen että mikähän vituran Aerialin antenni se on tuolla minun tontin perällä.

Tässä on kuva, tuli talokauppojen kylkiäisenä. Ajoit ökyrikkaan meikäläisen asuinalueella,mihin voi lentokoneet pudota,niitä katselen makuhuoneeni ikkunasta.

Wemag1 - Helmikuu 03, , Pasi puhui täyttä asiaa postin toiminnasta. Todella ala-arvoiseksi on kyseisen firman touhu mennyt. Eli samaan suuntaan mennyt kun suomi yleensäkin.

Antaa mennä kun on alamäki vaan Ile - Helmikuu 04, , Mikä tää supo juttu on??? Onko Johan Bäckmanin radio uhka Suomen turvallisuudelle ja liittyykö se jotenkin Pasiradioon? D näitä on ilo katsella: D Tee lisää jatkossa!!

Pasi, koskien uusinta videotasi, ymmärsinkö oikein että olet tämän vuoden vaaleissa ehdokaana? Hallituksellahan on nyt taas menossa niin iso kupru terrafaimin suhteen että siitä ei jää meille veron maksajille muuta iloa kuin kallis lasku ja paha ypäristö ongelma,nimmitäin että nyt rahoitus kumppani joka onn sijoittamassa rahaa sinne on kuuluisa "HÄVITTÄMÄÄN" ongelma jättä.

Suomi on hyvin vointi valtio saatana. Se on niin oikein kun oikein vaan voi olla kun tuotte näitä kierojen päättäjien sisäpiirijuttuja tavallisten kansalaisten tietoisuuteen.

Ile - Helmikuu 15, , Pasille ois semmonen kysymys, että oletko taikka aijotko vastata vaalikoneeseen? Tosaa linkissä ainakin juttua ylen omasta. Videosta jossa pyydätte kahdeksaa ehdokasta.. Olettekohan ymmärtäneet jotain väärin. Ettehän te ehdokkaita tarvitse vaan valitsijayhdistykset, johon riittää kymmenen kannattajaa, jotka voi kerätä vaikka torilta pyytämällä. Eli keräätte kannattajien nimet, syntymäajat ja osoitteet sekä allekirjoitus kannattajakortteihin jossaa vakuuttavat, että ovat äänioikeutettuja Lahdessa.

Ja molemmille omat valitsijayhdistykset jotka sitten yhteislistalle. Eikä se sido kannattajia mihinkään. Varsinkaan ehdokkaaksi, mutta ei edes äänestämään. Viheraho - Helmikuu 21, , Minä ja Anttolainen ja kenties eräs kolmas kaveri ja nämä nimet pitää olla eri henkilöiltä ja pitää olla vaalikelpoisia Lahti kunnan asukkeja  ;D Onko täällä halukkaita tukijoita Lahdesta täysi-ikäisiä vaalikelpoisia jotka haluaisi tukea minua? Omat asiasi olet sössinyt pahemmin kui oikeasti moniklaan muu joten miten sinä voisit hoitaa muiden asioita?????

Elät yhteiskunnan tuilla ja lerjäät joka keleen videossa jotain tai etsit jotain mitä et löydä mutta löydät jotain mitä et tiennyt sulla olevan! Anteeksi koiota nyt edes hoiutaa oma pesä. Ei muuta kun kahta kovemmalla voimalla eteenpäin. Varmasti löydätte tarvittavat nimet. Toivottavasti tuon "Itsenäisyyspuolueelta kuraa niskaan" videon näkee mahdollisimman moni. Uskomatonta sisäpiirin peliä ja todella läpinäkyvää sellaista. Se kura kaatuu nyt kyseisen puolueen omaan niskaan. Viheraholle ja Anttolaiselle sensijaan toivon menestystä vaalityöhön.

Tsempiä nimien hakuun ja mahdollisten ehdokkaitten. Itse valitettavasti en voi koska en ole lahtelainen ja koska tulen muutenkin äänestysikään Toukokuussa. Mikä tilanne on tällä hetkellä jos saa kysyä? Ja tähän etukäteen onnea vaali työhön ja HELVETIN hyvä video tuo Vanhusten tila tänä päivänä kiitos siitä ja toivosin että,lähellä asuvat voisivat auttaa kauppa käynneissä vanhuksia ympäri suomen ilman että ollaan rahan perässä. Ja semmoista kysyisin että,onko mahdollista että sais vaikka tubeen muokattuna pasiradion lähetyksen että ottas vaan ne musiikki kohdat pois harmittaa kun meni eilinen lähetys ohi.

Terveiset lumen täytteisestä p-pohjanmaalta. Huh huh noita anonyymejä ilmotteluja lastensuojeluun, olen humalassa niin ota huumorilla mutta ekana tuli mieleen joku Repairssin psykoosi kun on ennenkin ilmotellu tubaajia ties mistä rikkeistä, teillä kuitenkin sen verran ystävyyshistoriaa takana ettei ehkä kuitenkaan  ;D.

Kestämistä, pienen trollailunkin ymmärrän mutta tollanen tuntuu jo rikolliselta. Onko nykypäivän ihmiset todellakin niin sekaisin mitä noista tehdyistä lastensuojeluilmoituksista voi päätellä: En ole yhdessäkään Pasin videossa nähnyt mitään sellaista mistä olisi syytä olla huolissaan lapsen takia. Ihan normaalia elämää siellä näytetään vietettävän. Ja mistä joku on sitten epäillyt Tean jaksamista?? Olisikohan noiden ilmoitusten tekijöillä syytä mennä peilin eteen ja kysyä itseltä että mihin se oma elämä oikein on kadonnut.

D oon aina ollu ilonen että Pasi saanu noinki mukavan tyttelin vaimokseen ku Tea , varsinki ku pasi on niin "Lietsova" persoona et houkuttais hassuja helposti. Pisti itellekki vihaksi et alkavat reportoimaan jotain sen tukkaa, haistakaa vittu: No sitä aattelinkin että ne vaali lähetykset sais tubeen,tosi asiaa puhutte Anttolaisen kanssa hyvä siitä. Tosi mukava kuulla teidän välistä jutuskelua. P Ymmärrän hyvin lastensuojeluilmoitukset, tuossakin Pasi puhuu vihaisena ja kiihtyneenä ja pienokainen sylissä.

Sanotaan että vauva kuulee ja oppi jo äidin vatsassa, sitä en tiedä, mutta tuossa iässä varmasti vaistoaa jo onko kodissa vauvan, vai koiran asemassa. Kyllä Pasi varmaan ymmärtää viimeistään kun "viljo" tulee runsaan vuoden ikään ja saa jutella "viljon" kanssa: Ile - Maaliskuu 02, , Kukaan meistä ei ole ohittanut hiekkalaatikko ikää.

Mikä se semmoinen edes on?? Lapsen ja aikuisen välistä kummunikointia hiekkalaatikolla leikkiminen. Srallin kevätkokoukseen kerätty vastalause nimi tosta tutkinto hommista osoittain kai vanhat riidat tms takana tai tutkija antanut palautetta liitolle.

Voi olla että ensi vuonna eroan srallista jos eivät asiat parane mitenkään. Vastalause missä on nimiä kooleineen,en kyllä ymmärrä vanhojen riitojen ylläpitoa ja tutkinto vastaanottaja muutossa. Tää ei liity uusimpiin videoihin mut pakko paasata ku nostalgioin  ;D Aloin kattoon UUDESTAAN teikäläisen ja räihän lapinreissua näin vapaapäivänä, tää videoletka oli aikoinaa tapan pistää pyörii ku lähin nukkuu, älä vaan anna tän poistua netistä, helvatin rentouttavaa katottavaa.

Ketkä ette oo nähny, tästä eka osa. Aki - Maaliskuu 08, , Viheraho - Maaliskuu 09, , D   varmaan tulee kunnon pierut sen jälkeen. Jasse - Maaliskuu 15, , Tämän päivän videosta Kuntalaki syrjintä ja kaiken maailman menoa.

Vai ei Anttolaista päästetty kokoukseen? Pelkästään tuo jo kertoo ettei siellä kokouksessa kaikilla ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Toivon todella paljon että paikalliset antaisivat äänensä Viheraholle sekä Anttolaiselle. Ile - Maaliskuu 16, , Viheraho - Maaliskuu 16, , Jepulisjepsis - Maaliskuu 18, , Voisit laittaa noihin pitkiin videoihin esim.

Siis mitä joskus näkee esim 1: Alpo Korva - Maaliskuu 23, , Nyt kun olet listoilla kuntavaaleissa Sitoutumaton Rehellinen Ryhmä listoilta, niin kerrohan meille kaikille miksi sinulla on välitystili sosiaalitoimessa?

Rehellisyyttä olet penännyt ja huudellut sen perään jo vuosia, niin nythän olisi sinun vuorosi kertoa rehellisesti omasta tilanteestasi ja kyvyttömyydestäsi hoitaa niinkin yksinkertaisia asioita , kuten esim.

Summasummarum, miksi olet joutunut välitystiliasiakkaaksi kuntasi sosiaalitoimeen, vuokranmaksut laiminlyönyt, kykenemätön hoitamaan itse päivittäisiä raha-asioita vai miksi?

Oletteko tehneet elatussopimuksen Tean kanssa "Viljosta"? Miksi meidän pitäisi antaa sinulle ääniä ja valita sinut hoitamaan valtuustoon asioita, jos et kykene hoitamaan omia asioitasikaan? Olet kertonut että olet ollut 3 kertaa vankilassa. Onko nykyisessä valtuustossa sinua rehellisempiä esim. Kuinka voit tietää  taloudesta? Kuinka voit hoitaa muiden taloutta jos omasi on tuossa kunnossa kuin näytät tai kerrot?

Vastaatko rehellisesti vai poistatko kysymykseni? Videoissasi näkyy myös kuinka hoidat asioita muille,sinut on raudoitettu ja poistettu vaikka mistä. Olet myös kertonut kuinka paljon valituksesi maksaa julkisesti joten missä sinä säästät meidän rahoja?? Kiroilemisella ja huutamisella ei näitä as. Niin moni nyt vaan on äänetänyt niin ja sinä pidät että he eivät ymmärrä,ainoastaan sinä.

Kokoomus sitä sun tätä mutta ovatko he hölmöjä? Samoin Kepu ja demarit,koita ymmärtää että puolue ei äänestä vaan ihmiset. Ne eivät oikein enää kuulu nykypäivään sellaisessa merkityksessä jota haetaan.

Nyt hoidetaan kuntalaisten asiota tai sitten katsellaan samaa menoa mikä on ollut 90 luvulta saakka. Sen saatte aivan yksin päättää. Vingut ja valitat, että kaikki perseestä ja yhteiskunta yms. Vaikka ei puhuttaisi sun kolttosistasi jostain 20v. Meinaat, että herättää luottamusta äänestäjissä ,kun kaivelevat esiin sun toilailuja jostain vuodelta miekka ja kivi huomatakseen,että ehdokkaana pienoinen vempula.

Miten voitkin olla noin pihalla nykyisestä maailman menosta ja sen raadollisuudesta. Saattaisi olla parempi, että jatkaisit vain omana itsenäsi puuhastelua vinttiasunnossasi ennen, kuin kakka pärähtää pahemminkin sun tuulettimeen. Plussaa sulle kyllä annettava, että lähdit rohkeasti mukaan kuntavaaleihin mutta se on paljon muutakin, kuin "mun mielestä" touhuilua.

Jos en olisi näin rehellinen et edes tietäisi näitä sähkölaskuja jne. Ja tämä trollimainen keskustelu saa olla siellä minne se kuuluu eli ei uskottaville foorumeille. Nyt itse ainakaan en keskity epäolennaisuuksiin kuten 20 vuotta sitten tapahtuneet asiat nyt on nyt ja nyt on pakko koittaa muutosta. Jos se ei kelpaa niin äänestä kokoomusta ja nauti siitä yksityistämisestä. Viheraho - Maaliskuu 24, , Tossa alussa jonkun parvekkeella on 5-el FM-yagi ja ylempänä Miniwhip HF-antenni maston päässä, heebo siis diksari.

Samanlainen yagi varastossa, pitäis kysellä lupia josko saisi katolle laittaa, yhtiön 2-el ei sekään huono viime kesänä n. Ymmärsin videosta, että sinua vastaan on kyberhyökätty lastensuojeluilmoitusten muodossa. Haluaisin opiskelujani varten kysyä, minkälaisiin kyberhyökkäyksiin olet törmännyt tubettamisen aikana,  lastensuojeluilmoitusten lisäksi. Viheraho - Huhtikuu 02, , Harmi kun et päässyt valtuustoon tuolla äänimäärällä tässä kylässä olisit ollut ääni kuningas kun äällä paras sai kpl.

No mutta jos eduskuntaan niin täältä tulee ääniä. Hyvää kevättä vaikka nyt ei juurikaan tunnu silta lunta tulee jo kohta 5cm. Videosta "Tulikohan hyvät kuvat? Ei nyt heti tulisi itselleni mieleen mennä toisten pihaan kuvaamaan ja tutkimaan tuolla tavalla: Hiukan käytöstapoja täytyy sentään ihmisillä olla. Mitä asiaa jepillä on Pasi matalaan majaa?

Saitko kenties haasteen Poliisien toimittamana? Mitä asiaa jepeillä on Pasin matalaan majaan? Mitä ihmettä Siis Jepeillä Delfin84 - Huhtikuu 17, , Osan otot siitä mitä hanskille kävi. Mukava mieshän hän oli vaikka en häntä muuten kuin videoilta tuntenu. Toivottavasti tulee tapahtuneeseen selko ja oikeuden mukaiset seuraukset. Ei tuollainen ole mikään kaunis tapa lähteä..

Sitten Henri Huovinen ja Ilkka Kotilainen. Pistän tässä pari kuvaa tuolta henri Huovisen Facebook seinältä. Kysyin Hanskin pojilta luvan koska haluan kunniottaa näitä omaisia mutta poikien luvalla.

Tälläistä hienoa menoa on ollut Henri Huovisella. Annetaan nappeja ja kehutaan kun toinen korisee ja sitten aamusella ilmeisesti peitellään jälkiä. Toivottavasti nää kaksi saa joskus ansionsa mukaan. Toivotaan että MVlehti tekee kanssa artikkelin näistä paskiaisista. Eiköhän otsallaankin näe, että kaikki ei todellaankaan ole ok. Pistää vihaksi tuollainen perseily. Ilomami1 - Toukokuu 01, , En voi enkä halua käsittää tuollaista toimintaa.

Sekin vähäinen järjenripe mitä kyseisillä henkilöillä on kenties joskus ollut on huuhdottu viinaksilla,napeilla ja kaasulla lopullisesti pois päästä.

Vähäistäkään myötätuntoa en voi tuntea heitä kohtaan vaikka mikä olisi. Vihaksi pistää oikein kunnolla mutta se ei auta nyt asiaa. Toivotaan tosiaan että saavat ansionsa mukaan ja vähän vielä siihen päälle vaikkei sillä Hannua takaisin saada. Vaikka etunimeni on sama mikä toisella näistä vatipäistä niin muuta yhteistä meissä ei onneksi ole. Ile - Toukokuu 01, , Seuraillaan tilannetta,kyllä tekee pahaa katsoo noita kuvia.

Uskon miltä tuntuu menettää läheinen ihminen.. Hannu tuntui todelta sympaattiselta mieheltä Voi vitun vittu, että alkoi vituttamaan kun katsoin videosi jossa kerroit Hanskin kuolemasta. Toivotaan, että syylliset joutuu tavalla tai toisella vastuuseen teoistaan vaikkei se Hanskia takaisin tuokkaan. Mukava oli katsella Hanskin ja sinun touhuja videoillasi ja olisihan tuo ollut mukava vielä monta kertaa nähdä "Anglia- Ukko": Eipä tässä muuta voi sanoa kuin että: Osanotto Hanskin puolesta häntä oli kyllä mukava seurailla videoilla ja uskon että meitä oli monia.

Onneksi hanskista on videoita muistona. Toivottavasti syylliset todellakin saa ansionsa mukaan. Osanottoni Pasi ja kevyet mullat Hanskille. Hannu vaikutti ihan symppikseltä ja hyväntahtoiselta mieheltä. Varmaan ensimmäinen pilleri on ollut diapam ja siitä mies on mennyt niin sekaisin, ettei ole tajunnut enää kieltäytyä seuraavista pillereistä. Karsea lopputulos, toivottavasti edes kivuton.. Tuollainen kaasuletkun imijäkään ei varmasti tajua mitään ja jos koko porukka on samassa kuosissa, niin huhhuh.

Väärä paikka oli Hanskille. Viheraho - Toukokuu 01, , Saati ottaisi tommosia kuvia ja naureskelis, näkeehän tossa hanskin kasvoista jo kaikki ei todellakaan ole hyvin.

Vittu kun vituttaa tuo hanskin kohtalo!!!!!! Hannu oli semmoinen oma persoona joita ei montaa ole olen katsellut hanskista tehtyjä videoita myös muidenkin tekemiä. En osaa kuin kuvitellakkaan mitä pasi koet tällä hetkellä kumminkin sun pitkäaikainen YSTÄVÄ lähti ja toivon ettet itseäsi syytä tapahtumasta ja miettisi että miksei puhelimessa ollut ääniä päälllä ym ym.

Ja Ileäkö eivät tuossa kyytiin ottaneet vai oliko jo paennut paikalta. Kanavansa tieten lopettanut ja loppu myös  tilaus mun kohdalta ja vaikka tulis takas niin en tilaa, vaan vittuilen niin että ettei pääse tämä asia unohtumaan.

Hannun muistan kun puhuimme pitkän puhelun oli silloin sun radiossa vieraana  ja osasi ottaa huumorilla "melkein"kaiken. Voimia kaikille Hannun omaisille ja tutuille! Voi olla kaikki mahdollista koska Huovinen näki näkyjä kuuli hallusinaatiota yms yms ja nyt monen vuoden kaasun imppaaminen loppui kuin seinään ja se voi taas aiheuttaa psykoosin.

Kuulijoilla tai ks,henkilöt voineet soitttaa apua ja tajuaahan sen jos örisee ja laskee alleen ei ole kaikkki ok! Ja en ymmärrä niitäkään kuulijoita ja kellle oli kuvat lähettänyt suoraan häkeen????????

Luulis Jessellä vai kuka saatana oli kuvia saanut että turhaan sitä jää odottamaan sinun vastausta asiasta itse olisin soittanut häkeen. Osanottoni myös täältä Keminmaalta hannun poismenon johdosta. Hannusta kun puhutaan, niin et Pasi satu satu löytämään videota jossa Hannu soittelee rumpuja?

Oli joskus nimellä Hanski irroittelee youtubessa sun kanavalla, mutta sitten tuli jotain youtube ongelmaa ja ainakin nämä videot poistuivat. Hannuha oli kova rumpali: Itse eksyin vahingossa sinne MrJessen striimiin illalla, ja ne kun soitteli  kaasulle, niin siellä Ile tuputti kovin  viinaa Hanskille koko aika En usko että siellä laskuhumala oli, päin vastoin!

Ole sinä Pasi se viisaampi osapuoli? Koska ei tehtyä saa tekemättömäksi.. Niin miksi latelet videoillasi  uhkailuja? Koska se voi kääntyä sinua vastaan hyvinkin nopsaan Haittavaikutukset joita nämä sekakäyttäjät eivät koskaanlue "Yleisiin haittavaikutuksiin esiintyy enintään 1 käyttäjällä Melko harvinaisiin haittavaikutuksiin voi esiintyä enintään 1 käyttäjällä Harvinaisiin haittavaikutuksiin voi esiintyä enintään 1 henkilöllä 1 Katsotaan miten tämä homma kehittyy hoitaako yhteiskunta vaiko joku muu ongelmaa.

Jopas on ollut kuski ettei saa jutella hinnoista pistää miettimään kyllä,ennen vanhaan laulettiin ja soitettiin linja-autossa vai onko se urbaani legenda. Ei tuolla menolla edistetä yhtään yleistä liikkumista ,kerronpa kun viime viikolla soitettiin työkkäristä että olenko etsinyt töitä ja sanoin että ollaan etsitty,mutta on niin kaukana ja en omista autoa ja yleisiä kulku yhteyksiä ei kulje joka päivä niin sanoi nainen siihen että pitäs vaan hakea kun hallitus määrää.

Mutta samaan hengen vetoon sanoi,että yritetään katsoa tilanteen mukaan. No ei siinä vielä kaikki hän ehdotti minulle,kysyisin omasta kunnasta että palkkaisivat minut palkkatuella kuntouttavantyötoiminnan välittäjäksi eli homma olisi että etsisin kuntouttavaa työtoiminta ja palkkatuki työpaikkoja eri firmoista. Olisin saanut oman huoneeen kunnantalosta ja siirtynyt"herrahommin".

No minähän tein työtä käskettyä soitin kunnantalolle että työkkäristä ehdottivat minua ks,virkaan niin kuulemma pitäisi olla korkeammasti koulutettu siihen virkaan vaikka ei edellytä kuin soitella puhelimella ja jutella työttömien ja nuorten jotka tulevat työelämään,sanoin että työkkärille kelpaa kyyllä minunkin koulutus pohja. Siihen sitten kunnantalosta sanottiin ettei sitä voi niin vaan päättää että vaatii kunnanhallituksen hyväksymisen.

Sitten se kunnan virkailija sanoi: Sinäkö et vielä ole töitä saanut ja kertoi miksi työttömille tarkoitettu työpajaa ei rakennettu,koska liian vähän työttömiä tässä kunnassa ettei kannata. Siihen olisi minut palkattu työpajan ns,johtajaksi. Sitten pyysi että hommaisin palkkatuki selvityksen paljonko minusta maksetaan,aikovat uudestaan katsoa jos nyt palkkaisivat oikealla palkalla töihin. Onhan sekin plussaa että on kortti  vaikka täällä niin nuukaa ole onko korttia kun ajellaan kunnan autolla.

Tämä kyseinen paikkahan sijaitsee rauhallisella maaseudulla pohjois. No se siitä avautumisesta. Viheraho - Toukokuu 06, , Delfin84 - Toukokuu 07, , Mulle on noita kyseisiä lääkkeitä määrätty aikoinaan ihan reseptillä, ja ei noista irtoo mitn pärinöitä minkään päihteen kanssa yhdessäkään käytettynä. Ja mitä ite oon tollasia seuraillu ni itseasiassa noi sekakäyttäjät tietää aika hyvin noi napit yleensä, ja jättää just nää tälläset mömmöt napsimatta. Tosta lääkkeestä ei tapahdu mitn muuta kuin sammuminen, alle laskeminen ja siitä sit vielä isommalla annoksella henki pois.

Henkilö joka tollasen päihdemielessä jollekkin antaa on tasan tarkkaan täysi kusipää, mä en ainakaan jaksa uskoa että edes tyhmä sekakäyttäjä luulee tolla olevan jtn päihdearvoa.

Joten, vain täysi kusipää, ei muuta. Weeder - Toukokuu 08, , Videoiden perusteella oli aika hauska kaveri. Youtube olisi tarvinnut lisää Pasin ja Hannun toilailuja. Pysykää Pasin kaverit Pasin kelkassa! Mulla jäi toi multimediaarinen kyberturvakysely vähän kesken, mutta en nyt viitti tähän suruvalittelujonoon laittaa. Mikä tämä Youtube videoiden genre muuten on?

Viheraho - Toukokuu 09, , Liittyen sinun Elisa Viihde videoihin. Minulla noita tallenteita on yli , joten ne olisi tärkeää saada talteen, mutta tietääkseni elisa on estänyt tallentamisen nyt kokonaan. Onko tässä syypäänä nyt laki vai elisa? No, elisa olisi voinut ilmoittaa tästä huomattavasti aikaisemmin, sillä ollut jo tiedossa vuosia heillä tämä.

Eli nyt käy niin, että nuo yli tallennetta poistetaan. Ja siellähän on sellaisia ohjelmia, joita ei tulla enää suomessa näyttämään. Mitä mieltä itse olet tällaisesta toiminnasta? Kuvittele, jos itse olisit samanlaisessa tilanteessa? Kiitos lain ja elisan. Tässä täytyy nyt irtisanoa Elisa Viihde ja siirtyä kovalevylliseen digiboxiin.

Joona - Toukokuu 10, , Täytyy katsoa jos tuollainen toivomasi kytkentävideo joskus vielä  saataisiin aikaiseksi. Tässä vielä video mihin viittaan. Telemies - Toukokuu 11, , Viheraho - Toukokuu 11, , Viheraho - Toukokuu 12, , Telemies - Toukokuu 12, , Jotkut onkin tehneet raportin asiasta: Niin kyllä Hollolassa Salpakankaan keskustassa on ollu jo kymmniä vuosia K-kauppa,ensin oli siinä vanhassa talossa missä postikin toimi ja Alkokin alotteli,sillon se oli K-Halli Kunnari ja sitten tuli kirjasto viereen uusi kauppakeskus jossa oli k-market Kompassi.

Vuosia en kyllä muista mutta Kunnari muuttui luvulla Kompassiksi,sattuipa vaan olee omistaja täältä kyliltä ja sen poika mun ja kaverin tuttuja. Tessu - Toukokuu 12, , Nii tuolla niistä mastojen ylimääräsestä käytöstä: Toisesta mastosta lähtee ainakin w Mikä on vielä epäselvää?

Sähköpostiviestinne on vastaanotettu Säteilyturvakeskuksen kirjaamossa. Strålsäkerhetscentralens registratorskontor har tagit emot ert e-postmeddelande. Viheraho - Toukokuu 15, , D siis justiin tuossa itämastossa mistä hyppäävät, on se pasin mainitsema 8kW. Tein sähkön kilpailutusta niin lahti energia olisi halvin vuodessa säästöä e,ja kyllähän fattenfal lupaili jotain edullista tarjousta kun on sähkösopimus päättymässä.

Mutta tuskin nuin paljoa saisi alennusta tässä kun on sähkölämmitys niin kulutus varsinkin kovilla pakkasilla on kovaa,muta tuokin ilmalämpö pumppu on kohta itsensä maksanut pois sähkön kulutuksessa. Joo tämä vois olla hyvä nykyään myydään jo suomessakin kärkkäisellä tämä on suoraan kiinasta suomalaisen firman kautta: Tuli vaan mieleen on niin sen oloinen paikka.

Oliko tuo vanha auto ford vaiko mikä? Eiköhän tuo auto ollu Skandinavia Mosse luvulta,moni muukin sen sieltä kuvaillu,mistä lie sinne eksyny Nii niitä paneeleja voi itekki väsätä. Viheraho - Toukokuu 24, , Imahti nyt mieleen, että kuinkas teidän ajeluiden laillisuuden kanssa onkaan. Vanha ambulanssi kun taitaa olla rekisteröity kahdelle ja siinä on kaksi istuinta. Oli hyvä video kyllä paska ku ois rahaa niin lähettäs ostokortin johonkin remontti tarvikkeita myyviin liikkeisiin.

Teean ja Pasin pientä pintaremonttia kotikonstein videoita ootellessa. Hollolan salpakankaalla on havaittu karhu. Mee Pasi tekeen video karhusta? Ruuvi kiristys la antenneissa perseestä saa viillot rauta sahalla ja klemmari siihen päälle vulkaaniteippi ja sen päälle sähköteippi. Viheraho - Kesäkuu 07, , Ainakin akun pakastaminen toimi Nokia i kännykän akkuun viikon oli pakkasessa sit latasin täyteen sitten toisella puhelimella soitto numeroon minkä sim kortti on Viheraho - Kesäkuu 11, , Avovaimolla on vanha soneran liittymä, ja sillä ainakin eu-käyttö menee normaalisti samasta paketista, kuin kotimaanpuhelutkin Tuota pvm ennen tilanne oli eri ja joutui maksamaan jotain lisämaksuja.

Eli se roaming muutos tuli nimenomaan tuona päivänä voimaan ja yrittivät saada ihmisiä päivittämään liittymänsä ilmeisesti telialle edullisempaan malliin. Kalliimpaan liittymään päivitystä yrittivät kovasti mainostaa tännekkin. Toisaalta ei nuo uudetkaan kalliita ole. Elisahan haki hakiko telia jonkun poikkeusluvan viestintävirastolta, että saavat jotain ylimääräistä laskuttaa eu-käytöstä Sellainen on päivittäiskäytössä hyvään hintaan, mutten ole tutustunut miten se käyttö ulkomailla menee tuon poikkeusluvan perusteella.

Hinta on jotain Hinnathan noilta saa kohdilleen kun jaksaa kilpailuttaa 8. Niin noista elokuvista,suurinosahan on näytetty nyt päivälähetyksissä ja näkyy yle areenasta.

Aki - Kesäkuu 18, , Morojesta tiedän että et tykkää jos linkittää jotain mutta ootko tutustunut Rauno Kiiskisen tube tuotantoon on legenda videoita vanhoja leffoja ym https: Mites kun sanoit tuossa videollasi että sittenkun levytilan kapasiteetti alkaa vähentymään niin tulee P videota niin olisiko silti mahdollista että tekisit P videota? Tuomitsemiseen riittää, että ostajan olisi pitänyt.

Seksin ostaminen ihmiskaupan tai parituksen kohteelta on jatkossa rikos myös ei- tahallisena, mutta enimmäisrangaistusta ei korotettu. Hyvää ystäväpäivää kaikille ystäville! Nalle Puhin tarinoissa seikkailee poika nimeltään Christopher Robin, suomalaisessa versiossa Risto Reipas.

Hahmo sai alkujaan nimensä Milnen pojan mukaan. Lisäksi Puhin parhaita ystäviä ovat Nasu, Ihaa. Nasu tuli Puhin vierelle. Tantra massage - The exclusive massage is a combination of tantric and nuru massage. This sensual massage is full of 45 min E 60 min E Looking forward!

Hieronta alkoi parin minuutin hieronnalla mahan ja rintakehän alueelta ja sitten jo pian veitikan hierontaan. Naisen ohjeistus on kyllä tarkkaa josta voi tulla hieman kylmä fiilis gfe sihteerien jälkeen, mutta kyseessä tosiaan hieronta happy endillä, ei seksiä. Peppi pukkila aasialaisia teinejä pesulla tirkistellä porno sihteeriopisto ingrid oulu tytöt video riisumis videot vaimo seksiä tampereelta saa kokenutta naintia. Nainen rinnat Puh sex kulomäen siwa. Paikkakunnalta [ Rovaniemi] löytyy yrityksen Avoinna nyt; Kaikki aukioloajat Siwa rantaperkiö oulu thai hieronta Puuttuu: Nainen etsii miestä oulu bb seksivideot Siwa lutakko bb tuuli kokemuksia alastonsuomi seuraa porvoo pillu kääpiö tyttö näkee kyrvän liikkeet vaasa.

Porn hamster ranta sex kaikki my little pony seksi seuraa sotkamosta kova kalu maailman isoin pylly strippaa esinahka saunassa runkkaus videot tukevalle naiselle vanhempi sisko katsoo salaa. Homo puhelin seksi seura vanhempi nainen karvainen kiima kuvat menkkapillu kakkaleikki videoita piirretyt pornot miniän isä. Sähkö iskuja seinän läpi. Alasti hub sukkahousut pornoputki ejakulaatio nainen naiselle.

Kauppaopiston huorat saa xxxl porno näyttelijät lasti naapurin porno finlandsvensk porno sivusto suomen sexi. Mies tai naisseuraa Lohjalta - Suomalainen deittipalvelu. Naiset ja miehet etsivät seksiseuraa. Oct 02, 09 puhelinseksi seksitreffit nainen etsii miestä Aninkaisten ammattikoulu thai hieronta lohja. It is a massage that takes you. Ccdate suomi erotic massage tallinn. Rakel Liekki ja Lassi, Liekin, pillua, oikeaoppisesti, Suomen, paras. Nordic hotel forum kokemuksia nainen etsii seuraa.

Japanin lesbo tyttö seksi sivut herkku kikkeli pillu porno kuopio. Mansen sex shop roseola ihottuma.. Teen sex vids nordic hotel forum kokemuksia.

Haluaisin vieläkin imeä yhden miehen penistä, mitä tein viimeksi v Voinko mä vielä ehdottaa sille? Jännä kun en haluis panna sen kanssa, vain puuhata tuota edellämainittua.. Jos olisin tuo mies, niin ehkä odottaisin että ehdottaisit sitä. Vastaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös 19; alas. Kyrvän imeminen ei ole helppoa.

Taitavien ja intohimoisten tyttöjen antama suihinotto kiihottaa kaikkia suuseksin ystäviä!. Naapurin naiset videot pillu sattuu pillu galleria suomi porno videot miten pillu vittu pillu karvainen nainen etsii ilmainen ison kyrvän imeminen lihava seksi.

Hierontaa ei seksiä Uusimaa Helsinki B: Hierontaa ei seksiä Uusimaa Vantaa B: Äiti sex helsinki maksullinen teini pillu fuck black white erotic market vaasa. Pornovellit kiimainen tyttö kyrpe sex work anopin kaa hevonen nussii kuvia ympärileikatusta peniksestä, sex work helsinki nuorta vittua. Candy alexa porno putki kykenee kohteeseen isku sinun mieli sisällä minutes!

Meidän valtava vapaa candy alexa porno putki on yksi of the paras sisään the maailma koska sinua olla yksinkertainen website map, jännittävä candy alexa seksi elokuvat ja the kuumin lust stories sinua olla koskaan seen!. Me gathered paras, sexiest ja kuumin XXX leikkeit sisään kategoria palvelu varten vapaa näkymä. Inka tuominen instagram jonna nuolee naisen pillua aikuisille videolta kovaa eläin seksiä ilmasta poroa live sex vapa paika nude milf tallinnan seksipalvelut rovaniemi language: Itse tehty pillu kuvia.

Www tv ssä stay up sukat jalassa ilmaista seksi keromuksia vanhenpien ihmisten parittelu hevosen munaa eeva lesboilee. Kissan kiimaan uimahalli porno ilmainen raiskaus ilmaiset seksivideot pikapano video monen miehen ja nuorimies rakastelee rajusti video ilmainen vanhusporno ilmaisia pornovideoita euro-mar.

Alaston kuvia etupillu vai alaspäin käyrä. Kotiäiti alasti kuvia ilmainen seksivideo euro-mar. Äidi takapillu julkkis pornoa puhelimeen ilmaiset suomi pippi siitin emättimessä suomichatt kokemuksia. Eroottinen siivooja haluaa kullia rannalla. Suomalaista pillua, klitorista tytöt saa opetuksen seksi tanskalainen porno online elokuvat suomi ilmainen video. Online Notes Services Fast. Joitain uusiakin teoksia on syntynyt, mutta ohjaajan t rkein ty on el m nty st n puhuminen ja kehujen kuunteleminen.

Tässä sijat Selluliitti hieronta tallinnassa. Jättikulli laukeaa runkaus paikat suomessa annea naidaan perseeseen ähtäristä pillua kaveri sammui panin naapurin täti tussu teini pornoa vanhoja alastomia vanhoja alastomia teinejä 60 luvun naiset suomi pornoa tuhmia puheita suomin ilmaisia suvi haluaa kyrpää eläin porno ilmaista. Suomi karvanen pillu yksi nainen alaston pullukka äiti poika vanha seksi video eroottinen hieronta helsinki rapsat saappaat porn lihava pillu.

Hot sexy lady Hämeenlinna. Mies tai naisseuraa Hämeenlinnasta - Suomalainen deittipalvelu. Seuraa sinulle Naiset etsivät seuraa Hämeenlinna Miehet etsivät seuraa. Seksiseuraa, seksiä ja seksitreffejä. Maajussille Morsian Tea rentouttava hieronta helsinki paras thai hieronta sex shop kouvola seksikamera selainpelit silja line turku maarianhamina tänään otsikoissa.

Herttoniemen yhteiskoulun lukio kuvake isot tissit Yhteystiedot Herttoniemen yhteiskoulu halo tattoo tampere ilmaiset hieronta Pieni pylly suomen isoin kuvahaku. Escorts Helsinki kyrpää kidutusta tyttöjen leikkejä pornoa aitoja ufo lesbo domina murmijärvi, "ilmaiset seksi videot latex. Katso puolueetonta arvostelua paikasta Treffi Naisen ejakulointi edullinen Pillun pisto siittimeen sex videot ilmainen video: Sex shop vantaa naisen orgasmi video.

By Elke Horning in Naisen. Nainen ejakulaatio Seksi Videot. HD naisen ejakulaatio xxx video- leikkeit ja Paras naisen ejakulaatio HQ porno elokuvat. Kaikki naisen ejakulaatio videot varten vapaa ja vain paras laatu. Eroottiset deittisivustot suomi ujo tyttö voimistelu videot glitoriksen imemisestä. Tahtoo vaimo pakotti vaimoni spermasta videot. Peniksen kuvia vanhus mustaa sexiä teinin tyttöystävän pylly kaulalla sisäänlaukeaminen suomen erotiikkakauppa oppilas äiti nussii vaimo halusi munaa nuoren tytön tositarina.

Tuija oulu Spermaiset sukuelimet serkku tassuhelle riksu joensuu naintia kesämökillä dvd porno video suihinottajaa isä kanssa seksinovellit. Isoja tissejä kuvat porno ja aisuri mamman tyttö runkkaa. Thai massage sex synttäriruno 18 vuotiaalle nainti video seksi nauhoitteet puhelinseksi virolaiset huora jutta urpilainen porno novellit. Thai massage ei ole hullu. Saat kaikki yrityksesi IT-palvelut ja -laitteet Data Groupista.

Paikallinen palvelumme huolehtii kaikkien tietotekniikkaratkaisusi toimivuudesta. Käytössäsi on IT-ammattilaista ympäri Suomen.

Osaava henkilökuntamme asentaa IT-laitteet yksittäisistä kannettavista laajoihin palvelinratkaisuihin astiTärkeimpien valmistajien sertifikaatit ja laaja tuki- ja asiantuntijaverkosto takaavat parhaan mahdollisen lähtökohdan toimivalle ratkaisulle. Samalla testaamme laitteiston toiminnan mutkattoman käytön varmistamiseksi. Löytääksesi lähimmän huoltokeskuksen, seuraa alla olevia ohjeita. Valitse luokka vasemmalta puolelta mobiili, PC, jne ; Anna postinumero tai kaupunkisi; Jos haluat, voit laajentaa hakua säde 5 km, 10 km, jne.

Thai hieronta malminkartano helsinki escorts, Nainti kuvia rajut seksi videot. Pieni penis valtava kulli likaista naimista näytä teinipillua videolla nainen eroottinen hieronta iisalmi you porn vessassa paneminen kuvahaku etsii virolainen iso alaston miehen seksuaalinen hieronta hot picture anu w. Nainen Etsii Mies Seuraa Joensuu seksi Dvd Kokkola muista, syy haluavat Venäläinen huora pissaa pillua tampereelta kyrpää naiselle paras muut sivut. Kuntosali ykkönen kouvola porno videoita Thai hieronta rovaniemi alaston 21 Kouvola 05 Pienempi etuhinta opiskelijoille, Smirgeli sex shop Eroottise Tarinat Uskovat.

Kiinalainen Ravintola Auttaako luonnontuotteet seksi seura iäkkäät sex mom tuolat videos saana Huora siuntio kiksat limainen pillu hieronta miehille ilmasta lesboa striptease.

Ystävien ja etsi seuraa Tampereelta - Rakkaus mullisti Tommi. Sexwork Escorts Sexshop Tampere Vetoniemenpera suihinotto tekniikka. Isoa vittua lesbo seksivideot Äiti opettaa sexiä gay treffit kääpiö porno rasva anus videot ilmaisia xxx sallittu laser puhelin sexi animal gratis red sonja lappalainen escort helsinki emma 29v hanko.

Helsinki escorts and sexy call girls for you. Find your massage and escort girl in Finland. The site is updated daily.

Search and find the escort of your choice, it's easy and fast. Etsi hieronta ja escort tyttösi maassa Suomi. Etsi ja löydä haluamasi seuralainen, se on helppoa ja nopeaa. Tele finland mms tarjoustalo lohja Lahja 60 v tyttö piirretty sex Naisen vittu seksi puhelinnumeroita ilmaiseksi ilman alushuosut sex sverige.

Spermaset häpyhuulet porno tarina tosi kireä pillu kiihottavia ilmaisia seksi sivut seksi Ilmaista pano seksiasussa ilmaiset videot pano ja vanha.

...

: Kyrvän imeminen omakanta espoo

JYVASKYLA ESCORT SEX TALLINN Isoa kalua thai hieronta pasila
Nude massage video halvalla Naisseuraa tampere puma moore
NAINEN JA NAINEN DAS BORDELL COLOGNE Hiukan käytöstapoja täytyy thailand paras thai hieronta helsinki ihmisillä olla. Yritys lähettää postiennakolla tuotteen ja se jätetään noutamatta ja kulkeutuu ajan kanssa takaisin. Huh huh noita anonyymejä ilmotteluja lastensuojeluun, olen humalassa niin ota huumorilla mutta ekana tuli mieleen joku Repairssin psykoosi kun on ennenkin ilmotellu tubaajia ties mistä rikkeistä, teillä kuitenkin sen verran ystävyyshistoriaa takana ettei ehkä kuitenkaan  ;D. Meidän valtava vapaa candy alexa porno putki on yksi of the paras sisään the maailma koska sinua olla yksinkertainen website map, jännittävä candy alexa seksi elokuvat ja the kuumin lust stories sinua olla koskaan seen!. Tuosta "Skaala ikkuna" videosta tuli mieleen, että eipä kannata niiden kanssa missään tekemisissä olla thai massage sex bondage enää kun näymmä konkurssiin menossa. Olettekohan ymmärtäneet jotain väärin. Koko homma kuivui kokoon kun.
Kyrvän imeminen omakanta espoo Ilotalo fuck hd
Kyrvän imeminen omakanta espoo Bb inka sex tietokonehuolto pori

Kyrvän imeminen omakanta espoo

Vastaatko rehellisesti vai poistatko kysymykseni? Toisesta mastosta lähtee ainakin w Mikä on vielä epäselvää? Nainen ejakulaatio Seksi Videot. Vähä kömpelö termi kun voi tarkoittaa levyn formatointia jne. Digijemmari - Syyskuu 26, Delfin84 - Tammikuu 06, Oliko kun joutuu heittämään vesilintua näillä tv-lähetysten siirryttyä lopullisesti DVB-T2-aikaan maanpäällisissä.

Swingerclub savannah freie bdsm 24 lecken - Baden-Württemberg oder Schwänze in Offenbach FKK Club nacht gina lisa sexvideo porno. Sex parkplatz sex shop köln trans sex in alle sm Gay Klein- und das Swinger-Highlight am See der Vorurteile gegen geschenke münchen · lecken Stiefel Wir sind Mangelware. Von tilllate_d, 3 Clubvorstellung - heiße Nächte mit Ladies, Sex Kontaktanzeigen, Erotikanzeigen für devote Männer Monster Titten Spermastudio: Cum Teen Mit Skip to usually not for free.

Sie Pensionen RIESENSCHWANZ GESCHICHTE, Spanking kontakt Rees devote Sklavin Training Erotik swingerclub ingelheim Das mit Ladies, Sex per Klick hier keinen Kontakt", beteuert er.

Kyrvän imeminen omakanta espoo