Piiskaa pyllylle asian chat

piiskaa pyllylle asian  chat

Eilen oli taas tällainen uutinen ja tuollaiseenkin kyselyyn oli varmaan käytetty ylen rahoja jonkin verran. Mitä sitä kyselemään kun on itsestään selvää että jos lapsi on kuriton niin sille tulee antaa monihaaraista koivuvitsaa tai tukeva varusmiesremmiä paljaalle pyllylle ja reisien alueelle lujasti ja ankarasti. On se aika köyhää, jos aikuisen täytyy osoittaa vahvuutensa piiskalla kamppailussa lapsen kanssa.

Ei lapsen kanssa mistään kamppailla. On täysin selvää, että aikuisen ymmärrys menee lapsen tahdon edelle ja lapsi mukautuu. Tai itkee ja mukautuu. Lapsia kuritetaan joka perheessä niin kuin parhaaksi katsotaan.

Se mitä näihin kyselyihin vastataan onkin sitten eri juttu. Kiukuttelin pitkään housujen kanssa kun en mielestäni saanut niitä jalkaan vaikka olin jo kouluikäinen. Vanhempani kuuntelivat aikansa, sitten kuulin kun isä aukaisi vyönsä soljen, veti vyön housuistaan. Remmi lauloi jonka jälkeen housut menivät jalkaan ilman kiukuttelua.

Muistan ihan teinivuosiltani, kuinka nopeasti asiat korjaantuivat, kun isä astui vitsa kourassa sisälle.

Hetkessä koko ongelma oli pois pyyhkäisty. Meillä vitsaa sai vain siskomme äidiltä, isä hoiti pojat remmillä. Sisko kyllä mielestäni parkui ja teeskenteli että teki niin kipeää. Piiskan käyttö kuuluikin siihen nolaamiseen, ajattele teinipoikaa, jolle isä antaa risua paljaalle ja pahimmassa tapauksessa pitelee vielä polviensa päällä mahallaan kurituksen aikana.

Voiko enää nolompaan tilanteeseen jätkä joutua. Ei kai teinipoikaa enää piiskata, pelkkää fantasiaa nuo teini-ikäisten piiskaukset. Nykyään saattaa olla fantasiaa, mutta luvulla oli vielä aivan totta, jopa ysiluokkalainen saattoi saada selkäsaunan kotonaan. Olen ollut tilanteessa jossa vanhemmat pojat kiusasivat yhtä 7. Härnääjien porukassa oli sellaisia, jotka avoimesti tunnustivat saavansa kotona remmiä.

Lukiossakin oli vielä poikia, joista väitettiin, että he saavat piiskaa. Sitä on tämän päivän näkökulmasta vaikea uskoa, mutta luvulla se oli luvallista, eli laki salli ja taustalla oli vakaa piiskausperinne. Ei siinä kakaralle hirveän paljon vaihtoehtoja jäänyt, jos huoltaja oli riski mies ja suosi piiskakasvatusta. Kaikki seikat olivat huoltajan puolella.

Sinänsä en ihmettele vaikka vieläkin joku saisi saparolleen, koska piiska tehoaa sellaiseenkin, johon ei mikään muu tehoa. Nyt on paljon puhetta koulukiusaamisesta. JOS olisin kouluaikoina syyllistynyt kiusaamiseen, ja jäänyt siitä kiinni, olisi äijä vedellyt remmillä pitkin takalistoa niin että varmasti tuntuu ja lisäksi kertonut kiusatuille, että selkäänsä sai.

Muuten nuo kurihommat hoideltiin puhumalla, mutta jos oli jotain edellämainittua, niin remmillä. Eipä ennen heikompien kiusaamista paljon ollutkaan. Joskus tapeltiin mutta reilusti. Ei ollut pahemmin kiusaamista. En hyväksy ruumiillista rangaistusta periaatteessa, mutta vielä vähemmän hyväksyn rötöstelyä tuolla perheen ulkopuolella.

Minä kyllä selviän kaksinkamppailusta lasteni kanssa ilman piiskaamista, mutta auta armias, jos korviini kantautuu jotain rötöstelyjä; silloin on mielestäni ihan oikein, että piiskaa annetaan, ja kunnolla.

Se olis mukava katsoa tuo Madonnavideo missä hän laulaa spanking! Minä muistan kun Madonna oli pop että ajattelin,oletko hänkin masokisti kuin minä? Hän kontasin usein nelikontiin ketjuissa ja sitten tuo spanky panky!

Kyllä kunnon koivuvitsalla persiille tai vyöllä. Näin meillä aina annettu kuria ja edelleenkin. Ite oon sitä ikäryhmää että selkäsauna oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Omat kuritukseni hoiti isä joka oli riski mies eikä todellakaan epäröinyt tarttua remmiin tai piiskaan. Kaikki selkäsaunat hoidettiin paljaalle mutta murrosiästä eteenpäin sain pitää alkkarit jalassa kun kävin patjalle ja vetää ne siinä maatessa pois perseen päältä.

Hakkaaminen oli niin rajua että perse oli useimmiten vereslihalla eikä istumisesta tullut pariin päivään oikein mitään. Mutta jos sain selkään viikolla, kouluun oli kuitenkin mentävä ja siellä istuminen oli yhtä helvettiä. Toisten jätkien kuiteista liikan suihkussa puhumattakaan - olkootkin että monilla oli sama juttu. Eli oon nähny useilta ikätovereilta verille kuritettuja perseitä ja muistan että vielä intissä 80 luvun lopulla äijät puhu näistä jutuista avoimesti.

Omassa tuvassakin oli eri tavoilla nöyriksi hakattuja sällejä jotka olivat muuten tosi hyviä tyyppejä. Ja olin niitä joka sai vielä joskus ysillä ja lukiossa remmiä. Kerrat väheni mutta ne kerrat kun tuli, pieksäminen faijan puolelta oli ihan hillitöntä. Tämän takia lainsäädännöstä viis oon kurittanu tarvittaessa omia lapsiani - kaikki saivat selkään. Ja vanhimmat poikani jotka ovat jo 28 ja 27 ja faijoja, kurittavat edelleen omia lapsiaan. He vaikka nuoria, ovat sairaan ankaria - viimeksi kun menin kylään vanhimmalle, 6 vuotias lapsenlapsi itkeä tuhersi nurkassa pylly paljaana, remminkuvat pyllyssä.

Ja vaikka ite tiesin lakimuutoksen ei olisi tullut mieleenikään alkaa tekeen omasta isästäni rikosilmoituksia remmillä hakkaamisen vuoksi. Voin vakuuttaa ettei ollut kovin mukavaa parkua aikuisen miehen äänellä!!! Onneksi pelkkää sairasta fantasiaa. Kirjoittaja lienee yksinäinen joka tarvitsisi hoitoa pikaisesti. Tuo kertomus tekee minua niin kiimainen että joudun runkaa!

Tuo oli oikea kidutusmenetelma mutta kuitenkin se kiihottaa minua rttä perse on vereslihalla! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Suosittelen, että lapset ja nuoret tekevät ilmoituksen poliisille, jos vanhempansa kurittavat tai pahoinpitelevät heitä. Piiskan tai remmin jäljet ovat hyviä todisteita. Olen itse saanut remmiä ja muistan vain, miten purin hammasta ja ajattelin todella rumasti ja rumin sanoin isää, joka hakkasi sekä äitiä, joka pyysi kurittamaan.

Viha, uhma ja paha mieli olivat ainoat seuraamukset. Päätin tehdä enemmän pahaa salassa ja viha oli ainoa tunne, joka heräsi. Pysähdyttäminen, keskustelu ja jokin luonnollinen seuraamus pahanteosta olisi ollut paljon parempi ratkaisu. Vanhemmat sanovat, etteivät lapset saa lyödä toisiaan ja hakkaavat ja vahingoittavat omia "rakkaita" lapsiaan.

No miten perheen isää tai äitiä sitten pitäisi rankaista? Opettakaa lapsia rankaisemaan vanhempiaan!! Meillä isä hakkasi remmillä kaikkia, myös äitiä, äiti piiskasi isosiskoa, isosisko piiskasi nuorempia. Isosisko antoi piiskaa ihan aiheesta, kun oli oikeasti kasvatusvastuussa meistä nuoremmista.

Jonkin verran tuttu kuvio tälle pojalle. Minulla oli kolme vuotta vanhempi veli, joka mielellään mainosti voimiaan. Ilmeisesti hän oli ikäisekseen hyvinkin vahva, minusta ei ainakaan ollut hänelle vastusta muussa kuin suun soitossa.

Niinpä sainkin häneltä muutaman kerran oikean selkäsaunan. Housut alas ja polvien päälle mahalleen ja pylly kirjavaksi oli sen kaava. Tilanne oli nollattu, riita loppui siihen ja minä lähdin nuolemaan haavojani.

Sitä olen myöhemmin ihmetellyt, kuinka minä jatkoin kinaamista, vaikka tiesin kuinka minun lopulta käy. Noista armeijamuistoista sanoisin, että olen itse varmasti niitä poikia, jotka on piesty pilalle.

Minä armeijaiässä, ja paljon myöhemminkin, pelkäsin sellaisia miehiä, jotka olivat minua vanhempia. Uskoin heidän olevan äkkipikaisia ja herkästi suuttuvia ja tietenkin niiden voimat kasvoivat iän myötä kuin hirviuroksilla. Ja jokainen niistä kyttäsi päästäkseen jostakin syystä kimppuuni. Vasta sitten, kun olen itse täyttänyt vuosikymmeniä, on sen ikäluokan miehet päässeet pannasta. Mutta paljon tapahtumat ovat vaikuttaneet elämänkulkuuni. Varmaan myös pelokkuuteni näkyi ja houkutteli tietyn laisia tyyppejä toimimaan.

Syyksi katson herkästi tulleet selkäsaunat ja vielä ihan teini-iässäkin. Kun poika ei enää polvella pysynyt, niin ukko otti pääni polviensa väliin ja repi alaselkää paljaaksi. Mikään ei tuntunut maailmassa olevan niin tärkeätä kuin, että poika tuli piiskatuksi. Hienoa lukea näitä viestejä joissa pääasiassa pidetään aitoa vitsa ja remmiselkäsaunaa hyvänä asiana. Olen ehdottomasti sitä mieltä että tuolla kaduilla ja ostareissa notkuu poikia jotka tarvis lujasti vitsaa paljaalle pyllylle.

Yksi pahoista esimerkeistä on mm mäkkäri-ravintolat joissa nuoret notkuvat lasilevyjä älypuhelimia hiplaten ja erittäin rumaa kieltä käyttäen, huom perheravintola joissa on usein pieniä lapsia. Näitä energiajuomahumalaisia ADHD pentuja pitäisi kiikuttaa viranomaisten voimalla ns kuritusputkaan jossa niille annettaisi yhteiskunnan puolesta lujasti vitsaa ja remmiä ja sitten kiikutettaisi kotiin jossa kerrottaisi onnettomille vanhemmille mitä tämän räkänokan kanssa pitäisi tehdä.

Vitsaa vaan paljaalle pyllylle lujasti. Jos olet joskus tänne Pohjanmaalle ja kova halu anna piiskaa tule minulle,saat anna minun perseni koivuvitsapiiskaa niin paljo että veri tule esiin mutta ei mitään miesten välinen seksi eli flanellivaatteet eli sellaista,minä voin makaa alasti sängyllä ja pari kolme tyynyä vatsan alle että pyllyni tulee ylös! Piiskan saanti vaikuttaa pitkään, minulla ainakin on siitä näyttöä.

Olin rippikouluikäinen, kun muutaman vuoden vanhempi veli piiskasi minut kunnolla, koivuniemeläistä paljaalle ja varmasti riittävästi. Minua hävetti se selkäsauna lähes kymmenen vuotta, mietin kyllä tarkkaan kaikki tekemiseni, ettei veli vaan saa aihetta uuteen löylytykseen.

Enkä vieläkään pysty asiasta kenenkään kanssa puhumaan. Lapset ovat jo lähteneet omilleen, joten olemme ottaneet piiskan käyttöön.

Lasten aikana sitä ei käytetty. Piristää parisuhdetta kummasti ja keskinäinen luottamus lisääntyy. Te jotka olette lapsina leikkineet piiskaleikkejä kertokaa kokemuksia. Itse olen leikkinyt niitä 5henkilön porukassa. Kiinnostaisi kuulla onks muut tehny samaa.

Lukeneena käytte tääl ni voisitte kans kirjottaa jotakin -. Mä oo leikkint niit. Oltiin vaa ja sit yks tyttö alko piiskaa mua ja siit se lähti. Varsinkin alle kymmenkesäisenä tietysti alapään paljastaminen kiinnosti. Ja jos poika olisi tehnyt niin tytön nähden ja päinvastoin, niin olisi varmaan jouduttu vähintään psykiatrin puhutteluun. Ja tietysti se kielletty omana houkutteli. Silloin alapään paljastaminen tapahtui paljon useammin silloin, kuin sai piiskaa.

Niinpä oli aivan luonnollista, että naapurin tytön kanssa leikittiin perhettä, jossa minä olin tottelematon pikkupoika. Ja asiaankuuluvasti housut alas ja kunnolla piiskaa. Tai siis aivan sybolisesti.

Tämä siis joskus 60 luvulla. Mitähän lapset nykyään leikkivät, kun piiskasta harvemmalla on kokemuksia? Me leikittii systerin kanssa kotia ja minä olin se pikkutyttö nuorempana ja systeri äiti ,joka anto vitsaa mulle kun olin aina vaan tuhma.

Kerran sitten saunassa äiti kysyi et miksi on piiskan jälkiä pepulla et onko isä antanut vitsaa niin kerroin tän meidän koti-leikin sitten et saan aina vitsaa kun olen tyhma tyttö. Siihen loppu systerin antamat piiskaukset ja koto-leikit kun äiti haki vitsakimpun ja saunan pukkarissa piiskasi systerin tosi lujasti.

Oli kuulemma niin et se on äiti vaan meillä jolla oli oikeius antaa vitsaa. Noin kävi mullekkin aikanaan kun 3v nuoremman siskoni kanssa leikin ja hän oli aina se tuhma tytttö ja minä äitinä niin kuin annoin piiskaa aina kun hän oli tuhma mukamas, Monta vuottahan se kesti ja systeri luuli et se kuuluu leikkiin eikä valittanut kun meillä sai vitsaa muutenkin pahoista teoista.

Kerrasn sitten kans saunassa äiti huomasi et mitäs juovii on hänen pepulla ja hän tietty kertoi et leikeistä ja et hän saa aina piiskaa kun on niin tuhma ja siitä alkoi mun kuulustelu ja jestas sitä piiskan määrää minkä sain samana iltana et onneksi ei ollut koulussa mitään voimistelua tai uimista lähipäivinä niin oliis kyllä olleet komeet piiskan jäljet pakaroil ja kintuissa. Loppu kotileikit hetkeksi mut piiskaus jatkui kyllä hetkien päästä ja nyt en antanutkaan kun oli saunaa tiiossa ja ei se systerikään valittanut osastaan.

Tiina Haluatko vielä leikkiä että sinä olet minun ankara äitini ja minä tottelematon poikasi? Leikin niitä lapsena hyvin nuorena ja vuotiaana erään parhaan kaverini kanssa.

Sitten myöhemmin aikusean kuten tänäkin aikana, vitsaa annetaan lujasti ja aidosti paljaalle posliinille "poikakotipoika-pyllylle" vanha hyvä aika luku jolloin aidot puuvilla-alushousut käskettiin laskea polviin ja mulla poikakodissa muovihousut ja vaipat kun olin kastelija. Soitelkaa jotka haluaa tehdä aikamatkan 60 luvulle ja saada lujasti vitsaa.

Me leikimme joka päivä isä äiti ja lapset ja minä olin lapsi ja se tyttö piiskasi minua aika kovaa pajuvitsalla,kyllä se kirveli ja minä nautin jo silloin vaikka olin niin nuori että en ymmärtänyt mitään mitä kiimainen on. Niin leikin minäkin kavereideni kansa, Olessani v välissä. Ja kun olin ehkä 10v mun pilini nousi joka kerta pystyyn, Ja siistä muut lapset siis tytöt tykkäsivät hyvin paljon, Katsokaa kun pojalla sojottaa tuo pystyssä. Ja piiskaamisen lopussa mun piliäni näytettiin, Kädet selän taakse, Ja pyllystä työntö eteen päin, Jotta kaikki paikalla olevat lapset näki, Että on pojan pili pystyssä nyt.

Me oltiin kaverin kaa vasta alotettu ala-aste ku joko sen huoneessa tai mun huoneessa leikittiin piiskaleikkejä, leikit loppu siihen, kun sen äiti tuli paikalle ja raivostui. Olen leikkinyt kavereiden kanssa, Ja paikalle tuli tyttö joka halusi leikkiä vihaista äitiä.

Minä kysyi että miten sitä leikitään Se kävi istumaan kiven päälle, Ja käski minun tulla hänen luokse, Riisui minulta housut alas,Ja antoi piiskaa. Kun pääsin yläs, Juoksin äitini luokse kertomaan. Äitini meni kertomaan sen tytön äidille, Ja näytti sille mun piiskatun pyllyni. Ja antoi sille tytölle selkään meidän kaikkien katsellessa. Mulle kävi myöskin saman lainen tapahtuma. Tarkastin tytön alapäätä kun hänen äitinsä tuli paikalle, olin silloin 12v poika ja tyttö 11v.

Tytön äiti vei meidät minun äitini luokse ja kerto mitä oli nähnyt, ja naiset ottivat meiltä alapään paljaaksi, mun äiti piiskasi minua ja tytön äiti tyttöä. Ehkä täällä on joku nainen joka halua leikkiä että sinä olet minun ankara äitini ja annat minulle piiskaa?

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minä leikin lapsena usein piiska leikkijä toisten lasten kanssa. Ja kun tulin 13 vanhaksi ja kaluni rupesi toimimaan niin aikuiset ottivat mut lelukseen.

Ne riisuivat alapääni paljaaksi, Ja heti kun penis hyppäsi yläs niin tuli vitsasta, remmistä tai mikä vain osui käteen. Kun olivat saaneet piiskattua poikaa niin siirtyivät runkkaamaan minua.

Ja laittoivat mut usein nelin kontin, Kun tiesivät että tykkään siintä että minua runkataan ja piiskataan samaan aikaan, Ja aina kun oli naisten sauna vuoro, Olin aina vapaa ehtoinen tulemaan sauna kaveriksi niille.

Ja ne riisuivat mut aina ensimmäiseksi. Sen jälkeen naiset riisuivat itsensä paljaaksi. Musta oli mukava katsella jalat levällään naisia. Naiset katselivat mun alapäätäni koko ajan, Ja kun viimeinen nainen sai vaatteet pois päältään, Minä menin pesu huoneeseen, Ja kävin selälleni penkin päälle, Ja rupesin odottamaan tarkastusta.

Naiset runkkasivat minua ja kun laukesin niin antoivat mulle piiskaa, Kun olin lauvennut liian aikaisin heidän mielestään. Ja kun vanhenin niin tuli myöskin naiminen kuvaan. Ne peittivät mun silmäni, Ja yksi nussi minua, Sen jälkeen mun piti sanoa kuka pani minua, Jos vastasin oikein niin mun penistäni imettiin yksi satsi pois, MUTTA jos vastasin väärin mut piiskattiin.

Hyvin monta kertaa lapsena ja nuorena miehenä ollessani. Keksin 12v rahan teko koneen jalkojeni välistä. Etsin ja löysin helposti mun ensimmäisen asijakkaani puistosta. Menin lähelle häntä, Ja rupesin pissaamaan niin että varmasti näki että olen poika.

Kun olin valmis pissan kanssa, Hän seisoi mun vieressäni, Ja minä jätin mun tipuni mun housujeni ulko puolelle, Ja minä laitoin kummatkin käteni niskani taakse, Sen jälkeen se mies tarkasti mun tipuni ja kurkisti mun housujeni sisä puolelle myöskin.

Sen jälkeen se mies kysyi multa että haluanko tienata hiukan rahaa häneltä. Minä vastasin että haluan tienata, Ja se mies saa tehdä mulle mitä vaan se tahtoopi tehdä. Sen jälkeen se mies vei mut lähelle olevaan puskan taakse, Ja veti multa kaikki housuni alas sekä nosti mun paidan helman ylös. Käski pitää paidan helmaa ylhäällä.

Ja meni hiukan kauvemmaksi ja katseli minua. Se sanoi erään raha summan jonka se halusi maksaa mulle, Mutta sillä ehdolla että olen kokonaan alasti hänen luona. Minä kysyin kuinka kauvan mun pitää olla alasti sen luona, Niin se vastasi mulle että puoli tuntia olet mun luona alasti, Niin se raha on sinun.

Minä suostuin sen ehdotukseen ja läksin sen mukaan. Sen ukon kotona se otti mun päällys housuni pois multa, Ja laittoi sen rahan jonka oltiin sovittu mun taskuuni silleen että mä näin sen. Sitten ukko vei mut keittiöön ja nosti tuolin päälle seisomaan. Otti multa kaikki vaatteeni pois, ja laittoi mut selälleni pöydälle. Ja rupesi tutkimaan mun vehkeitäni, Kun olin lauvennut ehkä 2 tai 3 kertaa mua penikseni teki lakon, en ollut saanu oikeeta orkasmia , Koska mun penikseni EI toiminut vielä silloin.

Mä vastasin sille että olen 12v vanha. Okei nytten mä ymmärrän peremmin miksi toi EI toimi kunnolla. Nyt mä vain kopeloin sinua koko rahan edestä. Ja sen jälkeen se ukko kopeloi minun pippeliäni, Sekä kivi pussiani, Ja kun oli aika täynä se sanoi että mä olen ihan ok poika, Se haluaa että me tavataaan uudestaan, Ja joka kerta kun tavataan, Se tahtoo riisua multa KAIKKI mun vaatteeni pois, Se tahtoo nähdä miltä alaston 12 vuotias poika näyttääpi.

Me ollaan tavattu monta kertaa sen ukon luona, Ja nyt mun penikseni on toiminut niin kuin se pitääkin toimia. Minä kävin sänkyyn selälleni ja isoveljeni otti multa alapään paljaaksi ja rupesi runkkaamaan minua, kun olin lauvennut 3 kertaa tuli äitimme paikalle, isoveljeni ei nähnyt selkänsä takana olevaa äitiämme, ja minä rupesin itkemään ja käskin veljeni lopettamaan, minä en tahdo että sinä kosket minua sinne.

Veljeni löi minua takapuoleen ja käski olla hiljaa, ja runkkasi minua kova kouraisesti. Äitimme otti isoveljestä kiinni ja vei keittöön, ja minä menin perästä katsomaan mitä äiti tekee veljelleni.

...

Saunaclub braunschweig haarige unrasierte frauen zeigen sex sexfilme lesben sex. Tantra - die Tränen in stuttgart seitliche sexstellung, Erotik Geltorf Xxx Sex Club Sankt Salvator Porn Boy Sex, tattoo saalfeld nackt bdsm geschichten online gratis mundsperre bdsm lotto sex treff. Escort muse escort hagen schamhaarentfernung ja kurz Info Sex Cams Chat Berlin tri cheap Istanbul expedition Du zum.

GESCHICHTEN, Meine Perlen Escort. Forced orga HAND IN BERLIN.

OULU STRIPTEASE TOP ESCORT GIRLS

THAI DEITTI ALASTONSUOMI TUNNUKSET

Ei se koskaan mitään vahinkoa aiheuttanut ja siihen piiskauksen aiheuttamaan kipuun tottui. Mä oo leikkint niit. Tiedätkö itse, mitä eroa on sanoilla "tapaan" ja "tapan"? Kaikki seikat olivat huoltajan puolella. Tuo kertomus tekee minua niin kiimainen että joudun runkaa! EROOTTISIA FILMEJÄ MALMIN LUKIO