Kova patti alapäässä cute

Anteeksi että vaivasin, toivoin että joku jolla olisi kokemusta vastaavasta voisi sanoa että "hei, sehän on sellanen juttu Olen minä tyhmempiinkin kysymyksiin nähnyt vastattavan ihan asiallisesti, mikä teistä tekee noin kiukkusia?! Kiitos höpöhöpölle, joka edes yritit auttaa Hei, en usko että kyseessä on kohdunnapukkasi, ellet ole postmeopausaali-iässä.

Kohtu voi olla hieman prolapoitunut alaspäin jos olet synnyttänyt ja hieman iäkkäämpi, mutta silloinkin tuntisit jotain lähinnä vaginan puolella. Kohtuprolapsi-vaivaan liittyy usein myös painon tunne alavatsalla. Uskon että möykyt ovat ärtyneitä imusolmukkeita. Vaikka juuri alapäässä ei olisi tulehdusta voi myös muualla sijaitseva tulehdus vaikuttaa alapään imusolmukkeisiin.

Nyt kun olet patteeja vielä kopeloinut ne ovat ärtyneet entisestään ja pehmytkudoksen läpi voi maallikon olla vaikea arvioida niiden todellista kokoa. Jos siis haluat välttää lääkärikäynnin, odota viikko ja jätä patit täysin rauhaan ja voiteet käyttämättä. Jos ne viikon kuluttua ovat ennallaan tai viikon aikana ilmaantuu uusia oireita hakeudu vastaanotolle.

Gynekologista tutkimusta ei kannata jännittää; se on oikeasti vain työskentelyalue. Ja kun on kymmenen alapäätä nähnyt, on nähnyt ne kaikki. Joko lähettäminen nyt onnistuu? No niin, oikeaa asiaa! En joo vielä yli kahdenkymmenen enkä saanut mukulaa.

Kävin juuri puolisen vuotta sitten tarkistuttamassa niskani, kun siellä oli nyt kun aloin miettimään juuri samanlaisia ja kokoisia möykkyjä! Ei juolahtanut mieleeni että solmukkeita voisi olla "sielläkin" Silloin otettiin kokeita eikä löytyny mitään, käskettiin vaan seuraamaan tilannetta Kiitos kaunis, olin jo heittänyt toivoni tämän foorumin suhteen Kiitos edelliselle kirjoittajalle asiantuntevasta vastauksesta.

Alkuperäinen täällä ihmetteli, että miksi kukaan ei vastaa hänelle vakavasti, varmasti joku vastaisikin, jos olisi jotain kokemusta. Ei kannata kiukustua, jos ei saa haluamaansa vastausta, koska täällä kaikki saavat vastata mitä haluavat. Kysyä saa, mutta vastauksiin ei kannata luottaa. Joku veikkaa flunssaa, toinen anemiaa, kolmas hiivasyndroomaa jne. Sitä paitsi, kyllähän sinulle tarjottiin hyvinkin erilaisia vastauksia. Kaikki kuitenkin arvauksia, koska ei kukaan voi näkemättä ja tunnustelematta sanoa mitään.

Olen tuon edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että lakkaa räpläämästä alapäätäsi ja odota viikko. Sitten, jos ei ole hävinnyt, niin aika lääkärille. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Eka oli yks, mutta nyt niitä on tullut lisää. Ei oo tullut mätää tms, ne on vaan semmosia kovia patteja, osa isompia ja osa pienempiä yhteensä noin 7kpl. Suurin on ehkä joku kolmen millin kokoinen? Poikaystävä kävi sukupuolitautitesteissä, eikä ollut mitään. Itse oon vaan tän hetkisen poikaystävän kans harrastanut yhdyntää.

Aikaisemmin oli lähellä, niin että pojan penis osu ilman kortsua ulompiin häpyhuuliin muistaakseni, mutta ei kait siitä nyt oo voinut mitään tarttua? Papa-näytteessä ei ollut mitään sukupuolitauteja, mutta joku häikkä siellä oli jonka takia emätinpuikkoja nyt vielä pari päivää pitäis käyttää. Mistä ne patit vois johtua?

En usko, että on sukupuolitauti mutta onko teillä mitään ehdotuksia? Itselläni tuli viikko sitten tuollainen karvanajelun ja vesipuistoilun jälkeen. Patit eivät ole finnejä, vaan karvan juuressa oleva tulehduspatti. Jostain luin, että voi nypätä karvan irti, paranee nopeammin, mutta kuka nyt pystyy häpyhuulten ympäriltä niitä nyppimään juurineen?? Vielä vaivaa ja isosti Hei, mulla on kanssa samanlainen ongelma tai olen epäillyt: Mulla on molemissa häpyhuulissa patteja, niinkuin "vierekkäin" , - niitä patteja ei esiinny muuten kuin häpyhuulten päällä.

Olen vuotias ja seksiä en ole harrastanut, mutta pelkään kamalasti sukupuolitautia silti niiden pattien takia, äidille olen niitä näyttänyt ja se sanoi että murrosikäisellä voi tulla tuollaisia muutenvain: Itse olen 13 ja minulla on ollut jo pitkään patteja samassa paikkaa. Minulla on monta pientä ja yksi aika iso. En myöskään ole seksiä harrastanut että sukupuolitauti se ei voi olla. Mua pelottaa jos se on jotain vakavaa: Ne ovat talirauhasten tulehduksia.

Tulevat usein hankaavien tai tiukkojen vaatteiden käytöstä alkkarin kuminauhat - keinokuidut tai jos paikat hiostuu pahoin.

Joskun tulee aivan itsestään. Tuttuni sai kuukauden antibioottikuurin Oricyclin mg lääkäriltä ja se auttoi. Pient valkoiset näpyt limakalvoilla, jotka näkyvät, mutta ei tulehdu - niitä ei pitäisi missään nimessä mennä rutistelemaan - kun saat siihen bakteerin, se tulehtuukin sitten jatkossakin.

Apteekista saa voidetta Pimafucort, se auttaa. Joo tänää vasta löysin iteltäni sisempien häpyhuulien vain toiselta puolelta niin pari n. Pelästyin koska ne olivat kipeät ja tuntuivat kovilta. Sukupuolitauteja minulla ja poikaystävälläni ei ole joten pelästyin vielä enemmän että eikai siellä mitään kasvainta ole??

Ja käytän stringejä päivittäin joten voi olla myös hankaamisen aiheuttamaa myös. Jos ei katoa yli kuukauteen niin kai pakko ottaa yhteys lekurille tai gynelle. Jos hormooneista johtuu niin hyvä.. Oon 15 v tyttö ja mulla on siinä emättimen sisäpuolella verisiä rakkuloita. Sattuu älyttömästi äiti ei tienny mitä ne on ja voinko vaan mennä lääkäriin?

Sain HPV-rokotuksen n 6pv sitten. Alushousut veressä kokoajan en pysty käyttää siteitä Ja peräaukon kohdalla turvotusta. Itse olen 50v ja noita samoja "patteja" ollut v alapäässä. Tulevat kuukautiskierron puolessa välissä, ei edes joka kuukaus Gyne sanoi sen johtuvan estrogeenitason laskusta, kierron puolessa välissä se on pienimmillään ja silloin nämä patit ilmestyvät. Sain lääkekuurin joka auttoi, ei ollut patin pattia, ei kutissut jne.

Kun kk lääkekuuri loppui palasi ongelma takaisin. Ettei olisi vain kuppaa! Sitä on levinnyt jälleen vierailta mailta holtittomien miesten ja naistenkin takia. Vanha rouva 73 v Eivät kaikki patit ole suku puoli tautia.

Elleivät oireet ole menneet ohi, mene rohkeasti heti lääkäriin. Sitä varten lääkärit ovat!! Googlettakaa Bartholinin rauhanen ja sen tulehtuminen. Itselläni kaikki testit tehty ja ok. Terveyskeskukseen on tosi vaikea päästä, joten hoidin itse. Eli minulla oli kipeä puolen herneen kokoinen patti sisemmän häpyhuulen yläosassa. Puhkaisin sen neulalla, vaikka kipeää teki. Ihan selvää talia verta ja märkää. Jokainen varmaan pystyy erottamaan kupan aiheuttaman oireen ja tukkeutuneen talirauhasen toisistaan.

Sama toistui uudestaan, mutta tyhjeni sillä kertaa ilman neulaa. Toki olisin päivystykseen mennyt, jos olisi siitä oireet pahentuneet. Itselläni murkkuiässä oli finnejä, vaikka iho oli pintakuiva. Luulen, että joillekin vanhemmille naisille tulee samalla periaatteella alapäähän näppyjä. Limakalvot ovat ajoittain kuivat, jolloin talirauhaset tukkeutuu oma teoriani, ei varmistettu. Öljyän tai rasvaan ulkoiset alueet aina pesun jälkeen.

Keitä veden keittimessä vettä,ota puhdas pyyhe,kasta veteen ja painele sillä heti kun vain kärsii ihoa polttamatta,pari kertaa päivässä,vanha konsti,hoitaa hyvin tulehtuneet patit! Suunnilleen kaikki puhuu vain pateista "siellä". Entä jos on tasainen punainen luomenkaltainen läiskä siinä enempi jalan puolella sisäreunassa? Vaikee selittää paikkaa, kun se ei oo se taivekohtakaan mistä alushousut hankaa vaan sen alapuolella jalassa. Ikävintä on, etten todellakaan muista, onko se ollut aina siinä vai ei..

Mullakin hei löytyy tuollainen patti häppäreistä, mutta alan oleen tosi huolestunu koska se on kasvanu tajuttomasti, tunnen sormilla kuinka se on tosi iso niinku "ihon alla" ja on muuttunu päästä mustaksi! Ensin panikoin hysteerisenä että mun looraan on pesiytyny jotain hämähäkkejä, mutta ei ehkä kuitenkaan: D patti on aivan järkyttävän kipeä, kävely on vaikeeta ja oon yrittäny puristaa sitä mutta aiaiaiai.

Onko se sitten mars lekurille? Noin viikko sitten huomasin ulommassa häpyhuulessa semmosen aika kovan valkean patin, ei muuten semmosia tuntomerkkejä kun että on kauttaaltaan valkea ja päässä semmonen punainen piste - vähään niinkuin pistojälki.

On kyllä emättimen etupuolella, ja aika kaukana emättimen suuaukosta, jolloin bartholinin rauhasen tulehdusta en oikein epäile. Olen myös vuotias, jolloin en ole seksiä harrastanut ja sukupuolitaudit ovat poissuljettu vaihtoehto. Hieman huolestuttaa kun se on nyt semmonen pienen herneen kokoinen patti, ei haittaa kävellessä ja ei ole kipeä muuten kun sitä koskee ja hieman olen nyt peloissani, kun ei ole gynellä käyty tai lekurissakaan tällaisia asioita hoidattamassa - äidin kanssa en aijo puhua vielä, kun haluaisin tietää mitä nuo kyseiset patit ovat, kellään hajua siihen?

Mulla tulee yleensä vähän ennen kuukautisia ulomaiseen häpyhuuleen iso patti ja lähtee yleensä puristamalla. Nyt on ollut muutaman päivän välilihassa todella kipeä patti jota en ole pystynyt puhkaisemaan. Käytän päivittäin pikkuhousun suojia ja voi hyvin johtua tuoksuvista pikkuhousun suojista. Ikävä vaiva, mutta tähänkin tottuu.

Mulla tulle näitä patteja juuri ennen kuukautisia, ja ne menee ihan itsellään ohi. Mulla on ollut näitä jo vähän aikaa. Olen vuotias, enkä ole ollut yhdynnässä, joten ei ole sukupuolitautia.

En pysty niitä puristamaan tai rikkomaan koska sattuu liikaa, mutta pesen ne aina huolellisesti ja pyrin rasvaamaan. Ne ei vaikuta elämääni yhtään, enkä anna niiden vaikuttaa.

.. Ikävä vaiva, mutta tähänkin tottuu. Minulta otettiin papanäytekin ja se oli täysin puhdas, joten ei mitään sukupuolitautia voi olla. Minulla tuli myös kaksi kovaa valkoista näppylää ihon alla. Muutama kirjoittaja yhdistää papakokeen ja sukupuolitaudit: Terveyskeskukseen on tosi vaikea päästä, joten hoidin itse. Luulin eka joksikin finniksi mutta huomasin että se on ihon alla.

Kova patti alapäässä cute

: Kova patti alapäässä cute

Kova patti alapäässä cute Suunnilleen kaikki puhuu vain pateista "siellä". Tota ei voi Mullakin hei löytyy tuollainen patti häppäreistä, mutta alan oleen tosi huolestunu koska se on kasvanu tajuttomasti, tunnen sormilla kuinka se on tosi iso niinku "ihon alla" ja on muuttunu päästä mustaksi! Käykää ystävät vuosittain papassa; jos muutoksia löytyy, ne on mahdollista hoitaa ennen kuin ne muuttuvat syöväksi. Tunnistaisitko Riitta Väisäsen ilman kiharoita?
PANOKAVERIT SEKSILEHTI Deiteille viro deitti
Kova patti alapäässä cute Ilmainen pillu etsin seuraa
SUOMITYTTÖ PORI SUOMI 611
PORNO VIRO PATTY MICHOVA ESCORT 594

Kova patti alapäässä cute

Jostain luin, että voi nypätä karvan irti, paranee nopeammin, mutta kuka nyt pystyy häpyhuulten ympäriltä niitä nyppimään juurineen?? Se on tosi kipeä ja häiritsee hieman istumista. Patti on usein aluksi pieni, sen jälkeen se kasvaa. Eka oli yks, mutta nyt niitä on tullut lisää. Itelläni tuli tos kolme päivää sitten patti alapään häpyhuuleen. Get personal book recommen­­dations!